Temat: Gdzie chcielibyscie pojechac na majówke 2008

Majówka 2008 wypada 1.05 czyli czwartek, tak wiec max mozna wyjechac na jakies 3-4 dni.
Tak wiec planujemy juz jakies wyjazdy na majowke 2008, wyjazd 30.04 wieczorem badz 1.05 rano i powrót 4.05 wieczorem... mamy juz kilka pomsyłów smile

A moze ktos ma jakiś ciekawy pomysł gdzie fajnie można sprędzić majówke ???

2

Odp: Gdzie chcielibyscie pojechac na majówke 2008

No ja bym chetnie gdzies z Wami smignal ale najprawdopodobniej juz w maju bede sie bronil wiec odpada hmm

W weekendy żyjąc...

3

Może Budapeszt??
Jako jedną z  atrakcji wyjazdu można by było  dodać wypad w ostatnią noc na Sensation White w Arenie Budapest...

4

keciek napisał(a):
>Może Budapeszt??
>Jako jedną z  atrakcji wyjazdu można by było  dodać wypad w
>ostatnią noc na Sensation White w Arenie Budapest...

Budapeszt jako miejsce na weekend jest swietne smile Sam ostatnio tam bylem, jednak moim zdaniem na taka majowke troche za daleko polozone. Bo autokarem trzeba liczyc lekka reka 10 godzin jazdy hmm

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

5

a moze przyziemnie, do Krakowa ?

6

do Krakowa? xD a co chcesz się ze mną wódy pod Wawelem napić? xD

7

Krakow? Hmm... w sumie spoko, jesli by sie nastawic na zwiedzanie i lazenie po knajpach. Ale osobiscie jakos wole sie troche na mazurach pobyczyc (jesli tylko jest ladna pogoda) smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

8

No własnie, a wyjscie awaryjne być musi ;]

9

A co powiecie na Pragę??? A z Pragi już blisko Wiednia:) Dwie stolice w jeden weekend majowy:)

10

Praga to bardzo dobry pomysł smile

11

PRAGA  sad

Byłam w tym Hostelu Friendship w Pradze, nikomu nie polecam. O mało mnie nie zamordowali!!!!
W Pradze jest duża przestępczość. Ale to już przesada. Bandy "niby" meldują się do Hosteli i dorabiają klucze a potem wieczorami rajcują i napadają w pokojach.
Miałam możność tego doświadczyć... Około 1:25 w nocy banda otwiera drzwi i penetruje okoliczne puste pokoje, po czym dochodzi do naszego i próbuje otworzyć kluczem drzwi, mąż na szczęście przekręcił klucz po kątem i dali rady włożyć klucza. Po angielsku komentowali, "szkoda że zamknęli", "ominie nas łup" itp, na koniec wkurzeni rozmawiali "przyjdziemy innym razem" ( jak będę brała prysznic...czy jak będę robiła kolacje w kuchni???). Cholera!! CO za miasto!! Po całym zajściu spakowaliśmy się i w nogi do domku... Mało tego... ceny w Pradze są straszne.. market jeden na Pragę w rynku, a pozostałe na peryferiach.. Jak zapytasz przechodniów gdzie kupić bułki, czy masło, to patrzą na ciebie jak na idiotę... tam nie ma sklepów. Są owszem z ciuchami i biżuterią. Nie ma porządnych restauracji, wszystko przesolone (knedliczki). NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!! Cieszę się że przeżyłam i szczęśliwie wróciłam do domu wink

Personel nieuprzejmy, mówią że w pokoju 6 osobowym będziemy sami, a tu o 22:00 godzinie dodają do ciebie 4 nowych lokatorów bez pytania. Mają wolne pokoje, ale nie chce i m się sprzątać, dlatego wszystkich na kupę dają.

Brudny, zimno, wilgoć. Na podłodze krople krwi po dawnych lokatorach. Okna nie szczelne.