Temat: Chorwacja 20-29.08 - opinie po wyjazdowe

Witam w Polsce.

Zapraszam do wpisywania swoich opinii po wyjazdowych, jak Wam się podobał wyjazd, jak miejsce, jak wycieczki fakultatywne.

Z "organizatorskiego" punktu widzenia chciałem podziękować za bezproblemową, ale imprezową grupę smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Chorwacja 20-29.08 - opinie po wyjazdowe

Wyjazd cudowny!!! Pilot wycieczki otrzymuje ode mnie złocisty medal za opiekę i zorganizowanie pobytu w Chorwacji big_smile
Polecam wszystkim wyjazdy z turystyką! smile

3

Było mega mega zajebiście! Integracja przebiegła wzorowo i na pewno nikt nie czuł sie samotny. Chorwacja to piękny kraj i gościnni, sympatyczni ludzie no i oczywiście ta wspaniała rakija, która mieszała nam w głowach od poczatku do końca smile)

4

bardzo udany wyjazd. chorwacja jest wspaniała, swietna pogoda, piękne morze i rakija. Nie było też co narzekać na zakwaterowanie, bo pokoje byly przestronne i wygodne, niedaleko od plazy. Z wycieczek polecam rejs statkiem! Jedno czego mi brakowalo to wycieczka do dubrownika, która się nie odbyła. sad chyba musze pojechac jeszcze raz big_smile

5

Szkoda, że takiej fotorelacji z Chorwacji nie zrobiliśmy:

http://www.joemonster.org/art/14849/His … _Chorwacji

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

6

Wyjazd w 100% udany, świetna pogoda, sympatyczni ludzie, bans do białego rana, rakija hmmmmmm  ....
Pilot wycieczki za wzorową organizację otrzymuje buziaka:) :*

Ostatnio edytowany przez layla23 (2010-09-03 10:40:49)