Temat: Czarnogóra - 31.07 - 13.08 - opinie
Zapraszam do wpisywania opinii po wyjeździe do Ulcinj w terminie 31.07 - 13.08. Jak Wam się podobał wyjazd, jak miejsce, jak wycieczki?
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Czarnogóra - 31.07 - 13.08 - opinie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam do wpisywania opinii po wyjeździe do Ulcinj w terminie 31.07 - 13.08. Jak Wam się podobał wyjazd, jak miejsce, jak wycieczki?
Wyjazd naprawdę udany. Super zabawa. Integracja pełną parą. Super ludzie. Było wszystko czego mi potrzeba
. Pozdrawiam
Szpeltoni Szpeltoni
Wypad naprawde super. Wspólna zabawa co wieczór. Integracja non stop
Gorąco polecam ,szczególnie małpki ![]()
Ilona, to Ty? ![]()
HaHaHa ... znaleźli się po latach ... 3 euro w tą i z powrotem HaHaHa
Ilonka w całej okazałości
Nie ma to jak powrotna karta ![]()
Haha, wiedziałem, że to Ty Ilona.
Poznałem po słowach: "... szczególnie małpki" ![]()
Karta powrotna 3 euro ![]()
Nie Ilonka, a kaszalocik
A co do "małpek" dowiozłaś chociaż jedną do Polandii??
Miseczko dowiozłam nawet 6 ![]()
Mógłby ktoś sie wypowiedzieć na temat wycieczek fakultatywnych? I jak pobyt w tej stacjonarnej miejscowości, czy jest gdzie balować, gdzie pójść na spacer. Jak wygląda najbliższy krajobraz i dno morza. z góry thx ![]()
Ostatnio edytowany przez Arecki (2010-08-18 19:59:38)
Polecam wycieczkę objazdową po miastach Czarnogóry ( Stary Bar - ruiny całego miasta otoczone fortyfikacjami, Budva - średniowieczna starówka otoczona murami obronnymi udostepnionymi do zwiedzania, aczkolwiek znalezienie wejścia na te mury nie jest najłatwiejsze, ale wnikliwy obserwator z pewnością sobie poradzi
, Kotor - moim zdaniem najładniejsza starówka zaraz po Dubrovniku - mury obronne prowadzące do twierdzy skąd są przepiękna widoki) na prawdę warto zobaczyć coś więcej nić tylko Ulcinj - radzę założyć wygodne butki, bo chodzenie po murach w klapeczkach nie jednemu może przysporzyć kłopotów. Drugą wycieczką, na którą się zdecydowałam jest Dubrovnik. Tego miejsca chyba nie trzeba zachwalać - najpiękniejsze chorwackie miasto ( warto mieć przy sobie legitymację studencką wtedy wejście na gigantyczne mury obronne otaczające starówkę kosztuje 4,5 euro, a nie 10!!! ). Co do Ulcinj - balować jest gdzie, prosperują 4 " dyskoteki " ( generalnie poza Polakami nikt nie tańczy - impreza na stojąco), osobiście polecam imprezę z muzyką arabską na żywo
Imprezy do 1, ale później zawsze można ogarnąć aftera na plaży
Na spacer jest gdzie pójść - starówka, dno morza różnie - w niektórych miejscach skały - ale plusem jest czyściutka woda, a w niektórych piasek - woda już mniej przejrzysta, ale ogólnie morze OK - ciepłe:) Udanej zabawy życzę.
Ps. radzę uważać na miejscowe smakołyki, ale o tym powie już Wam pilot wycieczki:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź