Odp: Bułgaria 18.08-31.08.10
Kto jedzie z Krakowa ?? ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria 18.08-31.08.10
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto jedzie z Krakowa ?? ![]()
A ile autokarów jedzie w tym terminie??
Witam,
Dołączają kolejne 3 osoby z Warszawy Hotel Pavlova:)
Witam
Dołączam kolejne 4 osoby z wawy
Velichka
Co do integracji to z maila wyczytałem że: spotkanie przed wyjazdowe 16.08.2010 (poniedziałek) o godz 20:00 Pub Student
Więc mam nadzieje ze zrobimy przed wyjazdowa integracje ![]()
pozdr
Witam, chciałam zapytać o ten postój w Budapeszcie (w drodze powrotnej) -czy to jest zwiedzanie na zasadzie -macie czas wolny, spotykamy się tu i tu, czy jakieś zorganizowane i chodzimy od miejsca do miejsca z przewodnikiem? Osobiście znam już trochę Budapeszt i dlatego pytam, bo fajnie by było odwiedzić stare kąty
Pozdrawiam!
Witam, chciałam zapytać o ten postój w Budapeszcie (w drodze powrotnej) -czy to jest zwiedzanie na zasadzie -macie czas wolny, spotykamy się tu i tu, czy jakieś zorganizowane i chodzimy od miejsca do miejsca z przewodnikiem? Osobiście znam już trochę Budapeszt i dlatego pytam, bo fajnie by było odwiedzić stare kąty
Pozdrawiam!
Na miejscu jest czas wolny. Każdy z Was dostanie mapkę centrum miasta, a Pilot powie co jest warte odwiedzenia.
Jest ktoś może z Płocka?
A może i Kraków by sie zintegrował? ![]()
Np. w sobotę wieczorem?
a ile Nas jest z tego Krakowa? ![]()
bo my jesteśmy za tylko kiedy dokładnie i gdzie się spotkamy na Krakowie ?? ![]()
Witam.
Ja muszę jeszcze przemyśleć sens wyjazdu w pojedynkę, ale jeśli się zdecyduję to będę wyjeżdżał z Krakowa.
Pozdrawiam
Hej
nom wiesz na tym wyjeździe zawsze możesz poznać fajnych ludzi ;p a jeżeli zorganizujemy to spotkanie np w sobotę tak jak ktoś wyżej proponował to poznamy się troszkę lepiej i będzie raźniej ![]()
To zakładając,że Gregu jedzie,to z tego forum wyliczyłam.. 5 osób,a coś mi się zdaję,że jest nas zdecydowanie więcej...tylko nikt więcej nie chce się ujawnić ![]()
Pewnie Rynek Główny byłby najlepszy. Godzina hmm 19?
Wiesz kurcze nie wiem czy nam się opłaci tak w te 5 osób spotkać choć nie wiadomo czy Gregu pojedzie więc we 4 ![]()
Miałam nadzieję,że ktoś z Krakowa się jeszcze odezwie,ale jeśli nie,to faktycznie w 4 osoby marna integracja. Przy McDonaldzie będzie szybkie zapoznanie ;-)
Zdecydowałem się jechać, a co mi tam, zasłużyłem na psychiczny odpoczynek ![]()
Do zobaczenia na miejscu.
Nom będzie a o której macie zamiar być pod tym Mc??
Pytanie do 'baryla':
zapisałeś się na ten turnus???
Tak zapisałem sie ![]()
Mam pytanie,jedzie ktos z Kielc?
dlaczego, dlaczego, dlaczego? -mogę tylko napisać
dlaczego nie na ostatni turnus -ale to już pytanie retoryczne.
Pozdrawiam krajana ![]()
jak bedzie ok to za rok sie zgadamy
pozdrawiam równiez ![]()
ja w sumie jeszcze się nie zdecydowałam, który turnus... towarzystwo się posypało i teraz to sama wybieram, czy ten chce, czy ten ostatni, a do którego hotelu jedziesz?
do pavlova,mi sie udało kumpla namowic i jedziemy we dwoch, dawaj z nami ![]()
Ale wam fajnie
Ode mnie w ostatniej chwili urlopów nie dostali i lipa.
To trzeba było 3-osobowy brać -tak na wszelki wypadek ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź