Temat: Włochy, Bibione - pytania
Zapraszam do zadawania pytań dotyczących wyjazdu do Włoch w tym temacie.
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Włochy, Bibione - pytania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam do zadawania pytań dotyczących wyjazdu do Włoch w tym temacie.
Ja mam pytanie czy na tym pierwszym turnusie wrzesniowym jest jeszcze szansa na slonce?
Ja mam pytanie czy na tym pierwszym turnusie wrzesniowym jest jeszcze szansa na slonce?
Jest spora szansa na ładną pogodę. Rok temu pod koniec września było na tyle ciepło, że można było się opalać i kąpać w morzu ![]()
Czy będzie ktoś na turnusie drugim jechał sam? zupełnie sam? ;p
Jeżeli tak to proszę o maila peverell@gmail.com
*____*
p.s. lub ktoś jest chętny zaopiekować się jedną "samotną" dziewczyną, której przyjaciele nie chcieli towarzyszyć =.= ........
Ja myślę o wyjeździe z moją dziewczyną w pierwszym terminie. Czy jest już dużo chętnych ? ![]()
Na pierwszy termin jest juz komplet niestety.
Zapraszamy na drugi termin
Jak wyglądają całkowite koszty takiego wyjazdu ? Chodzi mi o to, ile trzeba wziąć do kieszeni, żeby spokojnie spędzić cały wyjazd nie odmawiając sobie niczego i nie chodząc głodnym ![]()
I czy organizujecie również przejazd przez jakieś miasta na Górnym Śląsku ?
a jak z terminem 21-30.09? są chętni? jakieś wrażenia z pobytu, jest tam co zobaczyć?
Kiedy można się spodziewać jakiś bliższych informacji dot. wyjazdu na I turnus? Planowany jest może przejazd przez Kraków?
Witam. Dzisiaj wyślemy informacje meilem nt. I turnusu.
bum99: Jacyś chętni na wyjazd są, bo zostały ostatnie wolne miejsca ![]()
to cieszę się bardzo ![]()
Hejka czy ktoś na I turnus bedzie jechał sam
))
jeśli tak to prosiłabym o kontakt martyna_1989r@wp.pl
P.S miałam jechać z kolegą ale tak wyszło że zostałam sama pozdrawiam :*
jak to jest z bagażem? jest jakieś ograniczenie, czy mogę brać do woli?:D a jak wygląda sytuacja na miejscu, jeżeli chodzi o jedzenie? warto wziąć jak najwięcej swojego jadła, bo cena przeciętnej pizzy pewnie odbiega od naszych realiów?;>
Kiedy można się spodziewać jakiś bliższych informacji dot. wyjazdu na I turnus?
To kiedy będą bliższe info dla drugiego turnusu? ;p
p.s. jakieś lepsze prognozy pogody? =.= ....
jak to jest z bagażem? jest jakieś ograniczenie, czy mogę brać do woli?:D a jak wygląda sytuacja na miejscu, jeżeli chodzi o jedzenie? warto wziąć jak najwięcej swojego jadła, bo cena przeciętnej pizzy pewnie odbiega od naszych realiów?;>
Limitem bagażu jest zdrowy rozsądek. Do luku bagażowego muszą zmieścić się torby ok. 50 osób. Miejsca wystarcza aby każdy zabrał jedną sporą walizkę. Ceny artykułów spożywczych w sklepie nie są zabójcze, są podobne do naszych, może delikatnie droższe, ale myślę, że nie ma sensu zabierać ze sobą tony pasztetów. Ciekawiej na miejscu kupować jakieś lokalne specjały, w sklepach np. można kupić sporo tanich sosów do makaronów.
Cena pizzy na mieście również nie powala na nogi, bo wynosi około 5 EUR, więc można sobie na nią pozwolić. Ogólnie Włochy są droższe niż Polska, ale nie dużo.
Julka1825 napisał/a:Kiedy można się spodziewać jakiś bliższych informacji dot. wyjazdu na I turnus?
To kiedy będą bliższe info dla drugiego turnusu? ;p
p.s. jakieś lepsze prognozy pogody? =.= ....
Na dniach wyślemy dokładne informacje emailem. Co do pogody to ciężko stwierdzić, narazie grupa ma w miarę ciepło, co prawda z przelotnymi opadami deszczu, ale nie jest źle.
Jutro wyjazd, a tu cisza, czyżby w drugim turnusie nikt nie jechał? ![]()
Ludzie, odezwijcie się cokolwiek!
Prognozy nie są tragiczne, a jak tam turnus, który właśnie wrócił? Jak ich wrażenia?
Pozdro,
Karol
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź