1

Temat: Bułgaria 27.08. ;]

big_smile  nic, tylko odliczać dni! czy ktoś jeszcze zdecydował się na ostatni turnus? może ktoś kto był w tamtym roku też w Obzorze? wink

2

Odp: Bułgaria 27.08. ;]

Ja byłem w tamtym roku w Obzorze. I dwa lata temu i trzy lata temu też smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

3

ha ha  tongue ale nie byłeś na tym turnusie co ja  cool

4

No hmm.. chyba nie. A na którym turnusie byłaś rok temu?

Kuba Kwiatkowski

5

hm hm to był przełom lipca i sierpnia czyli chyba IV... a może III. tongue Arek był z nami. smile A kto w tym roku będzie się opiekował ostatnim turnusem? smile

6

Hej. W tym roku jeszcze na 100% nie wiemy kto pojedzie na ostatni turnus. Jeszcze duuużo czasu do niego smile Ale kto by nie pojechał na pewno będzie to ktoś fajny tongue

Kuba Kwiatkowski

7

haha nie wątpię! tongue

8

Cześć
Też mam zamiar sie wybrac w tym terminie do Bułgarii.
smile  smile  smile  smile
Czy nie ma problemu z przyłączeniem sie do wycieczki na tresie przykładowo na granicy w Barwinku ? cool( to będzie około 2:30 w nocy z tego co patrzyłem)
Oprócz kosztów wiadomych tzn za wyjazd ile gotówki trzeba ze sobą wziąsć i gdzie lepiej pieniądze wymienić??

Wiecej pytań jak na ten moment nie mam  ale na pewno jeszcze sie znajdą !

9

Ja na życie wydałam tam w tamtym roku coś koło 500 zł i żyłam tam jak królowa big_smile Najlepiej do Obzoru wziąć  ojro wink i tam wymienić na ich walutę.

10

LeX napisał/a:

Cześć
Też mam zamiar sie wybrac w tym terminie do Bułgarii.
smile  smile  smile  smile
Czy nie ma problemu z przyłączeniem sie do wycieczki na tresie przykładowo na granicy w Barwinku ? cool( to będzie około 2:30 w nocy z tego co patrzyłem)
Oprócz kosztów wiadomych tzn za wyjazd ile gotówki trzeba ze sobą wziąsć i gdzie lepiej pieniądze wymienić??

Można dosiąść się w Barwinku. Proszę tylko pamiętać, że trasa powrotna prowadzi przez Chyżne a nie Barwinek. Co do godziny dosiadki to będzie ona bliżej 3-4, ale to już jest do uzgodnienia w późniejszym czasie. Jeżeli zdecydujesz się na taką opcję prosimy wpisać to w uwagach od rezerwacji.

Co do ilości pieniędzy, to 100-120 EUR na turnus spookojnie starcza na jedzenie i imprezowanie smile

Kuba Kwiatkowski

11

Kwiatek napisał/a:

Proszę tylko pamiętać, że trasa powrotna prowadzi przez Chyżne a nie Barwinek.

Mam rozumieć że z chyżnego również jedzie przez Kraków ?? smile

12

LeX napisał/a:
Kwiatek napisał/a:

Proszę tylko pamiętać, że trasa powrotna prowadzi przez Chyżne a nie Barwinek.

Mam rozumieć że z chyżnego również jedzie przez Kraków ?? smile

Tak, w obie strony autokar jedzie przez Kraków. Różnica w trasie związana jest z miejscami postojów (Hajdusoboszlo, Budapeszt).

Kuba Kwiatkowski

13

a Kwiatkuuuu na przełomie sierpnia i września jaką mamy gwarancję pogody ?? big_smile

14

ni napisał/a:

a Kwiatkuuuu na przełomie sierpnia i września jaką mamy gwarancję pogody ?? big_smile

Ja byłem w tamtym roku pod koniec wrzesnia w Obzorze to upału nie było ,ale opalać się dało wink więc myśle że pod koniec sierpnia pogoda nie bedzie sprawiała problemów ;]

Ostatnio edytowany przez Krakers (2010-06-02 14:31:32)

15

ni napisał/a:

Nie powinno być problemu z pogodą w tym czasie. Może już nie będzie tak gorąco jak np. na przełomie lipca/sierpnia, ale bez problemu będzie dało się opalać. Dodatkowo w sierpniu woda w morzu jest najcieplejsza bo jest najbardziej nagrzana smile

Kuba Kwiatkowski

No koniec sierpnia jest w ciagu dnia prawie tak samo cieply jak w srodku sezonu, ale noce sa juz troche chlodniejsze... Za to morze jest jeszc dosc dobrze nagrzane smile
Generalnie ten termin jest dosc dobry jesli ktos nie lubi natłoku turystystów, bo juz troche luzniej na plazy wówczas...

17

czyli jak w nocy będzie mi zimno, to będę mogła wejść do morza zagrzać się cool  no to całkiem przyjemnie ;]

18

Cześć wszystkim !
Ja również wybieram się na ten turnus, tyle że sam big_smile Jak by ktoś chciał się odezwać przed wyjazdem to zapraszam na gadu 1032443 wink
Do zobaczenia ! big_smile

19

już nie ma FIRST MINUTE, czyli dyszka już jedzie big_smile

20

dużo jest jeszcze wolnych miejsc? smile

Zmiescisz jeszcze paru znajomych jak chcesz smile

Generalnie ponad polowa autokaru juz jest

22

'Ni" -jedziesz w grupie, czy sama i skąd? Pozdrawiam!  smile

23

Jadę z Warszawki z dwiema koleżankami big_smile a czo? smile

24

Takie wstępne rozeznanie, bo coś skromnie tutaj, jeśli chodzi o aktywność potencjalnych uczestników tongue
Może bliżej wyjazdu forum się rozkręci smile

Ostatnio edytowany przez netilde (2010-08-14 16:28:34)

25

Melduje dwie osoby smile ja z koleżanką smile