Temat: Bułgaria 27.08. ;]
nic, tylko odliczać dni! czy ktoś jeszcze zdecydował się na ostatni turnus? może ktoś kto był w tamtym roku też w Obzorze? ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria 27.08. ;]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nic, tylko odliczać dni! czy ktoś jeszcze zdecydował się na ostatni turnus? może ktoś kto był w tamtym roku też w Obzorze? ![]()
Ja byłem w tamtym roku w Obzorze. I dwa lata temu i trzy lata temu też ![]()
ha ha
ale nie byłeś na tym turnusie co ja ![]()
No hmm.. chyba nie. A na którym turnusie byłaś rok temu?
hm hm to był przełom lipca i sierpnia czyli chyba IV... a może III.
Arek był z nami.
A kto w tym roku będzie się opiekował ostatnim turnusem? ![]()
Hej. W tym roku jeszcze na 100% nie wiemy kto pojedzie na ostatni turnus. Jeszcze duuużo czasu do niego
Ale kto by nie pojechał na pewno będzie to ktoś fajny ![]()
haha nie wątpię! ![]()
Cześć
Też mam zamiar sie wybrac w tym terminie do Bułgarii.
Czy nie ma problemu z przyłączeniem sie do wycieczki na tresie przykładowo na granicy w Barwinku ?
( to będzie około 2:30 w nocy z tego co patrzyłem)
Oprócz kosztów wiadomych tzn za wyjazd ile gotówki trzeba ze sobą wziąsć i gdzie lepiej pieniądze wymienić??
Wiecej pytań jak na ten moment nie mam ale na pewno jeszcze sie znajdą !
Ja na życie wydałam tam w tamtym roku coś koło 500 zł i żyłam tam jak królowa
Najlepiej do Obzoru wziąć ojro
i tam wymienić na ich walutę.
Cześć
Też mam zamiar sie wybrac w tym terminie do Bułgarii.
![]()
![]()
![]()
![]()
Czy nie ma problemu z przyłączeniem sie do wycieczki na tresie przykładowo na granicy w Barwinku ?( to będzie około 2:30 w nocy z tego co patrzyłem)
Oprócz kosztów wiadomych tzn za wyjazd ile gotówki trzeba ze sobą wziąsć i gdzie lepiej pieniądze wymienić??
Można dosiąść się w Barwinku. Proszę tylko pamiętać, że trasa powrotna prowadzi przez Chyżne a nie Barwinek. Co do godziny dosiadki to będzie ona bliżej 3-4, ale to już jest do uzgodnienia w późniejszym czasie. Jeżeli zdecydujesz się na taką opcję prosimy wpisać to w uwagach od rezerwacji.
Co do ilości pieniędzy, to 100-120 EUR na turnus spookojnie starcza na jedzenie i imprezowanie ![]()
Proszę tylko pamiętać, że trasa powrotna prowadzi przez Chyżne a nie Barwinek.
Mam rozumieć że z chyżnego również jedzie przez Kraków ?? ![]()
Kwiatek napisał/a:Proszę tylko pamiętać, że trasa powrotna prowadzi przez Chyżne a nie Barwinek.
Mam rozumieć że z chyżnego również jedzie przez Kraków ??
Tak, w obie strony autokar jedzie przez Kraków. Różnica w trasie związana jest z miejscami postojów (Hajdusoboszlo, Budapeszt).
a Kwiatkuuuu na przełomie sierpnia i września jaką mamy gwarancję pogody ?? ![]()
a Kwiatkuuuu na przełomie sierpnia i września jaką mamy gwarancję pogody ??
Ja byłem w tamtym roku pod koniec wrzesnia w Obzorze to upału nie było ,ale opalać się dało
więc myśle że pod koniec sierpnia pogoda nie bedzie sprawiała problemów ;]
Ostatnio edytowany przez Krakers (2010-06-02 14:31:32)
a Kwiatkuuuu na przełomie sierpnia i września jaką mamy gwarancję pogody ??
Nie powinno być problemu z pogodą w tym czasie. Może już nie będzie tak gorąco jak np. na przełomie lipca/sierpnia, ale bez problemu będzie dało się opalać. Dodatkowo w sierpniu woda w morzu jest najcieplejsza bo jest najbardziej nagrzana ![]()
No koniec sierpnia jest w ciagu dnia prawie tak samo cieply jak w srodku sezonu, ale noce sa juz troche chlodniejsze... Za to morze jest jeszc dosc dobrze nagrzane ![]()
Generalnie ten termin jest dosc dobry jesli ktos nie lubi natłoku turystystów, bo juz troche luzniej na plazy wówczas...
czyli jak w nocy będzie mi zimno, to będę mogła wejść do morza zagrzać się
no to całkiem przyjemnie ;]
Cześć wszystkim !
Ja również wybieram się na ten turnus, tyle że sam
Jak by ktoś chciał się odezwać przed wyjazdem to zapraszam na gadu 1032443 ![]()
Do zobaczenia ! ![]()
już nie ma FIRST MINUTE, czyli dyszka już jedzie ![]()
dużo jest jeszcze wolnych miejsc? ![]()
Zmiescisz jeszcze paru znajomych jak chcesz ![]()
Generalnie ponad polowa autokaru juz jest
'Ni" -jedziesz w grupie, czy sama i skąd? Pozdrawiam! ![]()
Jadę z Warszawki z dwiema koleżankami
a czo? ![]()
Takie wstępne rozeznanie, bo coś skromnie tutaj, jeśli chodzi o aktywność potencjalnych uczestników
Może bliżej wyjazdu forum się rozkręci ![]()
Ostatnio edytowany przez netilde (2010-08-14 16:28:34)
Melduje dwie osoby
ja z koleżanką ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź