Temat: Bułgaria, Obzor 31.07.2010
wybiera się ktoś w tym terminie do Obzor?
Ostatnio edytowany przez Ernest (2010-05-14 14:37:23)
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria, Obzor 31.07.2010
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wybiera się ktoś w tym terminie do Obzor?
Ostatnio edytowany przez Ernest (2010-05-14 14:37:23)
Ja w tym terminie wybieram się do Słonecznego Brzegu
ja sie wybieram
)
wybieracie może budynek Tojarowa?
Nie
wybieramy budynek Pavlova ![]()
to zintegrujemy się na miejscu:D a wie ktoś może skąd jest wyjazd w warszawie?
to zintegrujemy się na miejscu:D a wie ktoś może skąd jest wyjazd w warszawie?
Wyjazd jest z ul. Emilii Plater spod Sali Kongresowej. Wszystkie dokładne szczegóły wyjazdu wysyłamy jeszcze na tydzień przed wyjazdem na meila.
bardzo dziękuje za odpowiedź
Witam,
Ja tez sie wybieram w tym terminie, a konkretniej jedziemy we trzech
. Który budynek jest lepszy ( bardziej imprezowy) ? ?. Jadą może jakieś koleżanki
Do zo...,
PZDR
Jadą koleżanki
Mam nadzieje, ze bedzie milo:)
Jadą koleżanki
![]()
Mam nadzieje, ze bedzie milo:)
To super:). Napewno bedzie miło
. Już się nie mogę doczekać wyjazdu ![]()
a jest moze ktos kto sie wybiera sam?:) zastanawiam sie nad wyjazdem ale szukam kogos do pokoju:)
ktos wybrał Pavlova? ![]()
a jest moze ktos kto sie wybiera sam?:) zastanawiam sie nad wyjazdem ale szukam kogos do pokoju:)
Polecam zapisać się wybierając jako typ pokoju "Dokwaterowanie". Generalnie na każdym wyjeździe jeżdżą osoby same i poznają się na miejscu
Zapraszamy.
ktos wybrał Pavlova?
Ja wybrałem budynek Pavlova. Ponoć najbliżej morza ![]()
witam wszystkich
szczególnie tych z budynku Torajowa ![]()
Witam witam Companieros ... gdziś na forum wyczytałem że 200 Euro wystarczy na cały wyjazd na osobę ... prawda to czy fałsz...
budynek Tojarova jest nas 2 sztuki ... ![]()
Według wyliczeń na forum 200 EUR powinno starczyć. Oczywiście wszystko zależy od możliwości konsupcyjnych
Dla porównania ja co roku biorę 150 PLN w forintach i ok. 120 EUR na wydatki na miejscu.
@Kwiatek a duzo pijesz
?
Ja bedę w budynku Tojarowa! myślę, że 250 ejro wystarczy żeby porządzić tzn. korzystać z tamtejszych atrakcji nie koniecznie alkoholowych
, bo jak to powiedział kiedyś pewien mędrzec:
lepiej mieć i nie potrzebować... niż potrzebować a nie mieć...
takie motto wyznaje i również wam proponuje hehe do zobaczenia już nie długo na pierwszej imprezie ![]()
A jakie są aktualne ceny w Obzor ( chodzi o spożywkę i alkohol )? Jest sporo knajpek gdzie można się napić i coś potańczyć ?
Aktualne ceny z Obzoru z roku 2010 podam Wam we wtorek/środę. Natomiast na stronie w dziale przewodniki są ceny z zeszłego roku i one nie zmieniły się specjalnie. Szczególnie, że byłem w Obzorze w marcu i były ceny takie same jak w 2009.
Zapowiada się bardzo interesująco, Bułgaria to super miejsce na wakacje. Poczekam jeszcze na cenniki bo mogły ulec zmianie.
Chciałam się spytać ile osób jedzie na ten turnus. Czy to jest 15/20/50 osób
ile dyskotek jest w miasteczku i czy w każdym (jak to w Bułgarii) łupie techno?
pozdrawiam ![]()
Aktualne ceny z Obzoru z roku 2010 podam Wam we wtorek/środę. Natomiast na stronie w dziale przewodniki są ceny z zeszłego roku i one nie zmieniły się specjalnie. Szczególnie, że byłem w Obzorze w marcu i były ceny takie same jak w 2009.
No i co z tymi cenami ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź