Temat: Majówka na Litwie- forum powyjazdowe

Zapraszam do komentowania wyjazdu smile

2

Odp: Majówka na Litwie- forum powyjazdowe

baaaardzo fajny wyjazd, swietna organizacja, fajne miejsce noi ekipa dopisala;p tylko pogoda marna ale i to przezylismy;p oi za krotko;p;p;

3

byłem, zdobyłem, zwyciężyłem...:pp

4

Bardzo fajny i udany wyjazd smile  Mimo paru siniaków po basenie .. będę polecać innym  smile

5

rocco napisał/a:

byłem, zdobyłem, zwyciężyłem...:pp

Następnym razem  będziemy jeszcze lepsi :-)

6

Następnym razem 96% autokaru pochlasta sie na nasz widok :pp

7

Uważam że 'wesele' było wybitnie udane heehhe

8

tak, wyjazd zdecydowanie udany smile)
myśle, że już tym razem 96% autobusu nas znienawidziło, ale tak to jest, niektórzy są po prostu skazani na zajebistość tongue

9

paparapa pa pa pa ra pa pa smile

10

Tak więc nadeszła pora abym i ja opisał moje odczucia i przemyślenia dotyczące niniejszego wyjazdu.

Zaczynając od początku znowu zaskoczył mnie wyjątkowo dobry dobór uczestników wycieczki, których z tego miejsca chciałem serdecznie pozdrowić tongue

Idąc dalej jak zwykle było wesoło w autokarze zarówno w jedną jak i w drugą stronę, na miejscu też jak ktoś był chętny to mógł się pobawić, no a jak ktoś wolał pospać to niestety też miał taką możliwość (połączyć się tego raczej nie dało chociaż Twardy próbował)

Natomiast z rzeczy które mi się nie podobały to było za dużo zwiedzania szczególnie pierwszego dnia po ciężkiej podróży wolałbym wziąć prysznic i położyć się na godzinkę w pokoju, a nie od razu zwiedzać domy Karaibów i zamek Piratów, no i Rihany też nie spotkaliśmy. (nie wspomnę już o tym że twierdzili że Słowacki był Litwinem a nie Słowakiem jak wskazywałoby na to jego nazwisko smile

Przed pozostałymi wycieczkami już na szczęście można było wypocząć więc już na zawsze pozostaną w mojej pamięci takie miejsca jak „Pomnik Typa na koniu obok” . Przy odrobinie wysiłku lub pomocy pani przewodnik można było znaleźć też miejsce gdzie serwowali dobre jedzenie (a nie jakieś podróbki pierogów) i przy odrobinie szczęścia nie dostać nadgryzionego kotleta tongue

Co do pokoi to miały wygodne łóżka w których wiele nie pospałem, a  po za tym było skromnie, na szczęście szybko udało mi się znaleźć stolik, który ktoś przez pomyłkę zamiast u nas postawił w łazience i od razu zrobiło się przytulniej.

Podsumowując wyjazd oceniam bardzo dobrze, ale na takie zwiedzanie to ja już się nie piszę i postuluję do organizatorów o zabieranie jakiegoś sprzętu grającego na wyjazdy bo moje głośniczki były dobre na pokój, ale na sale to już trochę mało.

No i jeszcze raz pozdrawiam wszystkich którzy powstrzymali się od rękoczynów w mojej obecności smile  chociaż nawiasem mówiąc po powrocie znalazłem kilka siniaków i nie mam pojęcia skąd się one wzięły.

11

O, chyba się już wyspałeś sądząc po długości wypowiedzi. Podpisuje się pod tym co napisałeś. Pozdr:)

12

Zgadzam się z poprzednikami – wyjazd zdecydowanie udany, a nadgryzionego kotleta to chyba do końca życia nie zapomnę – takich rzeczy po prostu jeszcze nie widziałam  smile  Mam tylko nadzieje, że wszystkie moje siniaki po basenie i nie tylko szybko znikną  smile

13

Witam, wyjazd zdecydowanie zaliczam do udanych, ekipa dopisała a mi pozostaje poćwiczyć w piłkarzyki aby na przeszłość Kondziu mnie za łatwo nie ograł  lol

14

wesela chyba nie bylo....a zreszta ja nic nie wiem....'moja druga polowka' tym bardziej tongue

ogólnie wyjazd oceniam za udany...ale zgodze sie z Kondradem....zwiedzania po podrozy za wiele....odpoczynku potrzebowalismy stanowczo wiecej.
Juz nie bede wpsominac ze niektorzy na sniadanie nie dotarli...moze pora zbyt wczesna po nocnych podbojach lub wspołlokatorzy nieodpowiedni  tongue

Bąku...nie zapomne Ci tego hymnu chyba do konca zycia!! tongue

a basen...wg mnie 4 godziny akurat na tym obiekcie to stanowczo za wiele...2 godziny by wystarczy..chociaz mięta w saunie to najprzyjemniejsza byla smile)

podpisuje sie pod pozostalymi...wyjazd udany :]

15

Mięta w saunie w ilościach które darek serwował to akurat mogła zabić, co było widać jak potem spłynął po ławkach tongue

16

zeby tylko grzyba nie zlapal po tej mięcie tongue

17

Co robić, bez ryzyka nie ma zabawy tongue

18

tekst wyjazdu jaki obił mi się o uszy a który totalnie rozłożył mnie na łopatki,  ( mam nadzieje że  niczego nie przekręce, a jeśli tak toproszę mnie poprawić ) :sytuacja typu.......grill, blask księżyca,  kwiat paproci kwitnący gdzieś na skąpanej rosą ziemi  i scenka typu......hej laski, widzę że akurat jesteście  ostatnie na wylocie, idziecie z nami na górę ..... - no coż ta bajera zasługuje na uznanie smile

19

hej,
Jak obiecałem wrzucam link do fotek które zrobiłem:
http://picasaweb.google.pl/impicek/Majo … directlink

co do wycieczki, fajna była, a zwiedzania to nie aż tak dużo, w końcu jeszcze młodzi jesteśmy;)

20

!
A gdy zabrakło baterii w MP3'ce , znów najlepszą pociechą były słowa piosenki. Koleżeńskiej, żołnierskiej, prostej...   Natalia, Natalia w Brooklinie... big_smile big_smile big_smile Pod naszym oknem o 4 w nocy

21

Co zrobić, nasz wspaniały chór musi trenować, bez względu na okoliczności, czas i miejsce tongue

NATALIAAAAA NATALIAAAAAAAAAW BRUKLINIEEEEE! Aż sobie puszczę na youtubie.

22

Ćwiczcie, ćwiczcie chłopaki! ;P
Zgadzam się, wyjazd baaaaaardzo udany ;D
A i dziękuję za idealne zdążenie na dworzec centralny ;D i oczywiście wszystkim innym za mega zabawę! wink)

23

Wyjazd jak najbardziej udany, a to zasługa głównie doborowego towarzystwa  wink szczególne pozdrowienia dla weselniaków  tongue   cool

24

smile  big_smile  tongue  cool

25

Jakaś impreza po-wyjazdowa jest planowana ?