Temat: Majówka na Litwie- forum powyjazdowe
Zapraszam do komentowania wyjazdu ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Majówka na Litwie- forum powyjazdowe
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam do komentowania wyjazdu ![]()
baaaardzo fajny wyjazd, swietna organizacja, fajne miejsce noi ekipa dopisala;p tylko pogoda marna ale i to przezylismy;p oi za krotko;p;p;
byłem, zdobyłem, zwyciężyłem...:pp
Bardzo fajny i udany wyjazd
Mimo paru siniaków po basenie .. będę polecać innym ![]()
byłem, zdobyłem, zwyciężyłem...:pp
Następnym razem będziemy jeszcze lepsi :-)
Następnym razem 96% autokaru pochlasta sie na nasz widok :pp
Uważam że 'wesele' było wybitnie udane heehhe
tak, wyjazd zdecydowanie udany
)
myśle, że już tym razem 96% autobusu nas znienawidziło, ale tak to jest, niektórzy są po prostu skazani na zajebistość ![]()
paparapa pa pa pa ra pa pa ![]()
Tak więc nadeszła pora abym i ja opisał moje odczucia i przemyślenia dotyczące niniejszego wyjazdu.
Zaczynając od początku znowu zaskoczył mnie wyjątkowo dobry dobór uczestników wycieczki, których z tego miejsca chciałem serdecznie pozdrowić ![]()
Idąc dalej jak zwykle było wesoło w autokarze zarówno w jedną jak i w drugą stronę, na miejscu też jak ktoś był chętny to mógł się pobawić, no a jak ktoś wolał pospać to niestety też miał taką możliwość (połączyć się tego raczej nie dało chociaż Twardy próbował)
Natomiast z rzeczy które mi się nie podobały to było za dużo zwiedzania szczególnie pierwszego dnia po ciężkiej podróży wolałbym wziąć prysznic i położyć się na godzinkę w pokoju, a nie od razu zwiedzać domy Karaibów i zamek Piratów, no i Rihany też nie spotkaliśmy. (nie wspomnę już o tym że twierdzili że Słowacki był Litwinem a nie Słowakiem jak wskazywałoby na to jego nazwisko ![]()
Przed pozostałymi wycieczkami już na szczęście można było wypocząć więc już na zawsze pozostaną w mojej pamięci takie miejsca jak „Pomnik Typa na koniu obok” . Przy odrobinie wysiłku lub pomocy pani przewodnik można było znaleźć też miejsce gdzie serwowali dobre jedzenie (a nie jakieś podróbki pierogów) i przy odrobinie szczęścia nie dostać nadgryzionego kotleta ![]()
Co do pokoi to miały wygodne łóżka w których wiele nie pospałem, a po za tym było skromnie, na szczęście szybko udało mi się znaleźć stolik, który ktoś przez pomyłkę zamiast u nas postawił w łazience i od razu zrobiło się przytulniej.
Podsumowując wyjazd oceniam bardzo dobrze, ale na takie zwiedzanie to ja już się nie piszę i postuluję do organizatorów o zabieranie jakiegoś sprzętu grającego na wyjazdy bo moje głośniczki były dobre na pokój, ale na sale to już trochę mało.
No i jeszcze raz pozdrawiam wszystkich którzy powstrzymali się od rękoczynów w mojej obecności
chociaż nawiasem mówiąc po powrocie znalazłem kilka siniaków i nie mam pojęcia skąd się one wzięły.
O, chyba się już wyspałeś sądząc po długości wypowiedzi. Podpisuje się pod tym co napisałeś. Pozdr:)
Zgadzam się z poprzednikami – wyjazd zdecydowanie udany, a nadgryzionego kotleta to chyba do końca życia nie zapomnę – takich rzeczy po prostu jeszcze nie widziałam
Mam tylko nadzieje, że wszystkie moje siniaki po basenie i nie tylko szybko znikną ![]()
Witam, wyjazd zdecydowanie zaliczam do udanych, ekipa dopisała a mi pozostaje poćwiczyć w piłkarzyki aby na przeszłość Kondziu mnie za łatwo nie ograł ![]()
wesela chyba nie bylo....a zreszta ja nic nie wiem....'moja druga polowka' tym bardziej ![]()
ogólnie wyjazd oceniam za udany...ale zgodze sie z Kondradem....zwiedzania po podrozy za wiele....odpoczynku potrzebowalismy stanowczo wiecej.
Juz nie bede wpsominac ze niektorzy na sniadanie nie dotarli...moze pora zbyt wczesna po nocnych podbojach lub wspołlokatorzy nieodpowiedni ![]()
Bąku...nie zapomne Ci tego hymnu chyba do konca zycia!! ![]()
a basen...wg mnie 4 godziny akurat na tym obiekcie to stanowczo za wiele...2 godziny by wystarczy..chociaz mięta w saunie to najprzyjemniejsza byla
)
podpisuje sie pod pozostalymi...wyjazd udany :]
Mięta w saunie w ilościach które darek serwował to akurat mogła zabić, co było widać jak potem spłynął po ławkach ![]()
zeby tylko grzyba nie zlapal po tej mięcie ![]()
Co robić, bez ryzyka nie ma zabawy ![]()
tekst wyjazdu jaki obił mi się o uszy a który totalnie rozłożył mnie na łopatki, ( mam nadzieje że niczego nie przekręce, a jeśli tak toproszę mnie poprawić ) :sytuacja typu.......grill, blask księżyca, kwiat paproci kwitnący gdzieś na skąpanej rosą ziemi i scenka typu......hej laski, widzę że akurat jesteście ostatnie na wylocie, idziecie z nami na górę ..... - no coż ta bajera zasługuje na uznanie ![]()
hej,
Jak obiecałem wrzucam link do fotek które zrobiłem:
http://picasaweb.google.pl/impicek/Majo … directlink
co do wycieczki, fajna była, a zwiedzania to nie aż tak dużo, w końcu jeszcze młodzi jesteśmy;)
!
A gdy zabrakło baterii w MP3'ce , znów najlepszą pociechą były słowa piosenki. Koleżeńskiej, żołnierskiej, prostej... Natalia, Natalia w Brooklinie...
Pod naszym oknem o 4 w nocy
Co zrobić, nasz wspaniały chór musi trenować, bez względu na okoliczności, czas i miejsce ![]()
NATALIAAAAA NATALIAAAAAAAAAW BRUKLINIEEEEE! Aż sobie puszczę na youtubie.
Ćwiczcie, ćwiczcie chłopaki! ;P
Zgadzam się, wyjazd baaaaaardzo udany ;D
A i dziękuję za idealne zdążenie na dworzec centralny ;D i oczywiście wszystkim innym za mega zabawę!
)
Wyjazd jak najbardziej udany, a to zasługa głównie doborowego towarzystwa
szczególne pozdrowienia dla weselniaków
![]()
![]()
Jakaś impreza po-wyjazdowa jest planowana ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź