Temat: Chorwacja 20.08
Hej, jedzie ktoś w sierpniu do Chorwacji?
Jestem już wprawdzie zdecydowany na wyjazd, ale chciałbym wiedzieć, czy będzie nam towarzyszyć wyluzowana ekipa..... ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, jedzie ktoś w sierpniu do Chorwacji?
Jestem już wprawdzie zdecydowany na wyjazd, ale chciałbym wiedzieć, czy będzie nam towarzyszyć wyluzowana ekipa..... ![]()
Hejo!
Ja tez zagoszczę w sierpniu w Chorwacji
Oj będzie się działo ![]()
ja też obecnie poważnie zastanawiam się nad tym wyjazdem ![]()
dorocia: No już trochę osób jedzie, ponieważ zostało nam kilkanaście miejsc tylko na ten wyjazd. Tylko nie ujawniają się na forum. Myślę, że bliżej wyjazdu forum się ruszy ![]()
Hej!
Chciałabym pojechać do Chorwacji 20 sierpnia, ale jechałabym solo i trochę mnie stresik ogarnia, bo nikogo nie będę znać
Czy ekipa, która jedzie w tym terminie jest otwarta na integrację? ![]()
Hej mam pytanie do wszech-ogarniętego pilota :-)
czy dodatkowe jakieś informacje odnośnie wycieczek?
któreś szczególnie poleca, na co warto się wybrać?
Hej mam pytanie do wszech-ogarniętego pilota :-)
czy dodatkowe jakieś informacje odnośnie wycieczek?
któreś szczególnie poleca, na co warto się wybrać?
"ogarniętego pilota" - czyli kogo? ![]()
Co do wycieczek, to największą popualrnością cieszą się Jeziora Plitvickie (jest to park narodowy, około 5-6 godzin spaceru, rejs łódką oraz jazda busem. Na miejscu prześliczne widoki, wodospady, itp), wodospady Krka - bardzo fajny wodospad w którym mozna się.. kąpać
, oraz rejs na wyspy Kornati (bardzo ładna wyspa, po drodze na łajbie pijemy rakiję, wino, itp, podczas rejsu łódka zatrzymuje się na kotwicy i można kąpać się na środku morza
, dodatkowo na wyspie w cenie jest obiad).
Hej!
Chciałabym pojechać do Chorwacji 20 sierpnia, ale jechałabym solo i trochę mnie stresik ogarnia, bo nikogo nie będę znaćCzy ekipa, która jedzie w tym terminie jest otwarta na integrację?
Zawsze się znajdzie ekipa otwarta na integracje :] Chyba jeszcze nie miałem wyjazdu aby każdy "sobie sam" siedział po kątach ![]()
Mam jeszcze pytanie, co do wyjazdu 20ego. Będziemy w Polsce już w niedzielę 29.08 czy dopiero wyjeżdżamy wtedy z Chorwacji?
Mam jeszcze pytanie, co do wyjazdu 20ego. Będziemy w Polsce już w niedzielę 29.08 czy dopiero wyjeżdżamy wtedy z Chorwacji?
odpowiedz na to pytanie już jest mi znana wiec się pochwale 29 będziemy już w Warszawie
mam kolejną zagadkę do rozwikłania
na jakim poziomie kształtują się ceny w chorwacji?
i jak lepiej zaopatrzyc sie w kuny? wymienic w polsce czy zabrac ze soba EUR i wymienic na miejscu?
mam kolejną zagadkę do rozwikłania
na jakim poziomie kształtują się ceny w chorwacji?
i jak lepiej zaopatrzyc sie w kuny? wymienic w polsce czy zabrac ze soba EUR i wymienic na miejscu?
Ceny w Chorwacji są nieco wyższe niż w Polsce tak o koło 20-30%. Najlepiej zabrać ze sobą EURO i wymienić na miejscu na Kuny - najbardziej się opłata taka operacja.
Hej!Wybieramy się na te samą wycieczkę z mężem. Ciekawa jestem jak długo tam się jedzie i kiedy będziemy na miejscu. Pozdrawiam i do zobaczenia!
Zuza:)
Do Chorwacji jedzie sie okolo 22-24 godz, wiec popoludniu kolejnego dnia bedziecie na miejscu
nie mogę już się doczekać
a do wyjazdu jeszcze 27 dni. A na miejscu wino, śpiew i piękne widoki ![]()
Hej.Czy ktoś wie czy w budynku mechanicar jest jakaś kuchnia?można coś upichcić?
Ja prawdopodobnie też zaszczycę Was swoją obecnością;)
Pozdrawiam
ale wam dobrze....:) a w kraju leje.
Hej!
Kto jedzie do Chorwacji z Warszawy?
Czy jest przewidziane jakieś spotkanko integracyjne przed wyjazdem? ![]()
Tak w mechanikarze jest kuchnia zeby cos przyrzadzic
Spotkanie przedwyjazdowe bedzie kilka dni przed 20.08
Ja niestety nie będę mogła uczestniczyć w tym spotkaniu, ponieważ jestem z Olsztyna:/ Zuzia
Hej,
mam małe pytanko o której planowany jest wyjazd 20.08 z Wawy i powrót 29.08??
Hej:)
Strasznie się cicho na tym forum zrobiło...
Jeszcze tylko 10 dni i jedziemy:) Nie mogę się doczekać:)
Hej,
mam małe pytanko o której planowany jest wyjazd 20.08 z Wawy i powrót 29.08??
Wyjazd:
Warszawa - 14:00, ul. Pl Bankowy (parking przy pomniku J. Słowackiego)
Powrót planujemy w godzinach około południowych.
P.S. Na forum jest cicho, bo każdy się pakuje
Pzdr z Czarnogóry ![]()
Hej...Być może ten wątek był poruszany ale czy trzeba brac drobne korony słowackie czy tez forinty na toalety?Czy mozna euro płacić?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź