Temat: Gdzie w tym roku na wakacje?
Hej.
Gdzie planujecie się wybrać w tym roku na wakacje?
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Szeroko rozumiana turystyka » Gdzie w tym roku na wakacje?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej.
Gdzie planujecie się wybrać w tym roku na wakacje?
najchętniej to Zakopane we wrześniu ![]()
może się załapię na jakąś zeróweczkę z wami jeśli oczywiście takową zorganizujecie... ![]()
A ja na pewno gdzieś za granice. Nie chcę w tym roku marznąć. Myślałam żeby wyjechać może gdzieś z Orbisem. Oglądałam ich ofertę i można upolować fajne last minute. Polecacie odradzacie? Jak wasz wspomnienia związane z tym biurem?
a ja wybieram się nad Gopło nocleg w zlotowie
A czemu akurat za granicę?? Warto odwiedzić również nasze morze. W tym roku nad Bałtykiem ma być bardzo dobra pogoda a cena takiego wyjazdu jest o wiele niższa niż za granicę.
A ja to mam zamiar gdzieś tutaj pojechać http://www.polskaniezwykla.pl/community/117559.id. Dawno nie byłem a wiem że jest tam pięknie i spokojnie. I jest co zobaczyć ![]()
A fanom rowerów polecam jeżeli będziecie w okolicach Świnoujścia wybrać się z Unity Line na rejs na Bornholm http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d … a_bornholm
albo rowerową wyprawę przez Szwecję http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d … ez_szwecje
Oprócz samych atrakcji na miejscu na promach odbywają się imprezy więc można się nieżle zabawić:D
Krynica!
Chyba najwyższy czas odświeżyć wątek. Nowy rok w pełni i powoli można zacząć myśleć nad tematem "Gdzie w tym roku na wakacje?"
Jakieś sugestie? Propozycje? Odkrywać Polskę czy zaznać trochę egzotyki?
Polska. Polska. I jeszcze raz: Polska. Jest na tyle ciekawa i różnorodna, że każdy znajdzie jakieś miejsce dla siebie. Niech nie zniechęca nas brak gwarancji ładnej pogody, bo i tak, i tak - przy odrobinie dobrej woli można zobaczyć wiele ciekawych miejsc.
Przy braku inspiracji można skorzystać z wyszukiwarki gotowych planów wycieczek, ciekawych miejsc, czy obiektów noclegowo-gastronomicznych. Może komuś pomoże to w podjęciu decyzji.
Wszystkim polecam oczywiście nasze wspaniałe polskie Morze Bałtyckie, w szczególności takie miasta jak Kołobrzeg, Ustronie Morskie, Łeba i Sopot. Z zagranicznych wojaży to Czarnogóra
- naprawdę niezapomniane miejsce. Miłego wypoczynku!
A ja mysle ze Bulgarskie klimaty sa lepsza opcja. Szansa na pogode to 95%, a w Polsce 5% :]
Ja z drugą połówką również udajemy się do Bułgarii
w zeszłym roku bardzo nam się podobało w Obzor ![]()
a czy może ktoś przy okazji powiedzieć jak wygląda w Bułgarii kwestia pogody i kąpieli w morzu na przełomie sierpień/wrzesień? ![]()
Jak już tak o wakacjach i Bułgarii to mam pytanie czy jakieś zdjęcia "Lazura" to się pojawią?:)
Jak już tak o wakacjach i Bułgarii to mam pytanie czy jakieś zdjęcia "Lazura" to się pojawią?:)
Pojawią się w najbliższym czasie. Jednak pokoje są praktycznie takie same jak w Pavlowej - projektowała i budowała je ta sama firma. Wyposażone są tak samo + dodatkowo posiadają klimatyzację, stylistyka wykończenia również jest bardzo zbliżona.
Poprawka: Zdjęcia już są przy ofercie ![]()
Chyba źle zacytowałeś ![]()
Chyba źle zacytowałeś
Faktycznie
Dzięki.
Ale na moje pytanie tez możesz odpowiedzieć. Na pewno wiesz jaka może być pogoda w Bułgarii na przełomie sierpień-wrzesień ![]()
Tym razem postawię może na Bałkany. Macedonia, Serbia, Albania.
Każde z państw osobno, albo wszystkie razem w postaci objazdówki. Ktoś był już może?
Wybieram się nad nasze polskie morze oczywiście! Na HEL! Do tego mam już za sobą majówkę na Kaszubach - nad cudnym jeziorem Wdzydze!Polecam Wam cale Pomorskie. na tej stronie można znaleźć dużo ciekawych propozycji na spędzenie czasu nad morzem: www.czasnadmorze.pl
Hej, czy jakaś grupa szalonych studentów/studentek wybiera się na przełomie lipca i sierpnia do Bułgarii?
Serdeczności,
studentka UMK Toruń :-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź