Odp: Sylwester Murzasichle - lista obecności
Ja też do zawodowców nie należę wiec spoko... ośla łączka welcome ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Sylwester Murzasichle - lista obecności
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja też do zawodowców nie należę wiec spoko... ośla łączka welcome ![]()
ja jeżdżę od dziecka ale jadę z takim jednym panem co to jest zielony i mam zamiar go nauczyć na nartach
:):):):) to co piszecie sie na szkółkę jeżdziecką??????
:):)
hah! no to ciesze sie ze nie spedze Sylwestra sam w szpitalu:D Przynajmniej Gabi się dolączy:P ktos jeszcze reflektuje?
anus- a ile bierzesz za nauki?:P
hehehe zależy jak mnie nie poturbujecie i będę umiała przekrzyczeć wszystkich na górce to z dobrego serca mogę z wami za free posiedzieć ale tak jak mówię, nie ręczę za efekty moich nauk
::P:P:P:
Kochana, zobaczymy na ile jesteś dobra,
jak ci sie uda mnie nauczyć to będę pod wrażeniem... Szwagier mam pytanko... czy weźmiesz słynną Dyniosówkę???????????!!!!!!
Jak będziesz sie koncentrował żeby ci się nartki nie skrzyzowały za bardzo to napewno załapiesz
:):):):P:P:P:P
Gleg napisał(a):
a no to nice jak za caly komplet. Jak ktos tu wspominał na miejscu 25zł ale jednak brak odpowiedniego rozmiaru....
Póki co to widze ze wszyscy mieli swój ,,pierwszy raz\"(na nartach:P), czy tylko mi sie wydaję że ja bede początkującym??:)
Ze mną jedzie koleżanka która będzie stawiać swoje pierwsze \\\"ślizgi\\\" na desce, więc spoko ![]()
Może coś tam umieszam
Kiedyś musi być ten 1 raz ![]()
Powitać,haha a myślałem że tylko ja nie umiem na nartach śmigać,jedyny kontakt z nartami miałem jak oglądałem skoki narciarskie w TV.
Z tego co widzę będzie silna ekipa zielonych
oj będzie .... ja wam na początek mimo wszystko dam propozycję.... zbierzcie ta silną ekipę i na godzinkę na początek weźcie sobie wszyscy razem instruktora .... chociaż na godzinkę wszyscy się rozjeżdżą chociaż troszeczkę a i zintegrują a później mogę was zabrać na dalsze nauki
:):):P
Zieloni góra!
zbierzemy TĘ silną ekipę w skład której wchodzi do tej pory 8 osób a jeśli ktoś chce dołączyć do nas to juz ustalimy w autokarze skoro tak z biegu mamy o 8 rano wyjść na stok;)
Pozdro
Chcę Cię zobaczyć żywego o 8 nad ranem
A swoją drogą, to kogo wliczyłeś w TĘ ekipę, że wyszło Ci 8 osób ; ?
Mmmm... Widzę Tomie, że nie wszystkie niedźwiedzie zapadły w sen zimowy ;]
A dlaczego miałbym byc martwy o 8 rano?
w TĘ ekipe wliczyłem nasza ekipe prócz Kozy która zalicza sie do tych bardziej PRO:)
Witam Tomie:)
Z pewnością, nie dlatego, że zazwyczaj zasypiasz 3 godziny wcześniej ;]
TĘ, TĄ, TAMTĄ...
Nie chce mi się pisać nic więcej. Chce mi się spać ;]
hahaha to idz spac, wyspij sie i nie jecz i obudz sie 27;)
jeszcze 4 dni ludziska! jak tam przygotowania? cieple gacie kupione? napoje ,, moczopędne\" ? Narty przygotowane?
A tak przy okazji Wesołych Świat!
Deska nasmarowana, naostrzona... tylko kurde jedno wiązanie mi pękło .. ale dam redę... ciepłe gacie? Sądzę, że będziemy rozgrzewać si w inny sposób %%% napoje moczopędne to w niedziele sie kupi...
Wesołych wesołych...
No trzymajcie sie ciepło wesołych w gronie rodzinnym.. I walizkę już mam dużą to spakuje już dziś
:):)
A zastanawialiście się może nad tymi wycieczkami fakultatywnymi? kulig i Poprad, kto na co reflektuje ? ![]()
O ile bedzie śniego to kilig wchodzi w gre... ale ten propad... neee ![]()
No wariaty...wróciliśmy właśnie do szarej rzeczywistości, może żeby jeszcze nie wnikać w nią z bardzo to proponuje DZIŚ czyt. Niedziela odwiedzić całkiem fajny warszawski klub pt. UNDERGROUND, coby pogadać pośmiać sie i powspominać wyjazd
Pozdrawiam Mordeczki wasz Szwagier vel. Rubik ^^
Ja, w dniu dzisiejszym chyba będę poruszać się tylko po powierzchni, mniej więcej 4m2 mojego łóżka ;] Ale spotkanie w tygodniu - tak!
no to i Lisek dołaczył do grona uczestnikow wyjazdu sylwestra 2010, bo wczesniej oczywiscie nie znalazl na to czasu... Z tym wyjsciem dzisiejszym to jest swietny pomysl bo moj, a Szwagier podrzucul tylko temat bo ja takli wstydliwy jestem:) Pomyslcie nad tym prosze. Znam z doswiadczenia ze taklie spotkania trzeba robic na swiezo bo potem nikomu sie nie bedzie juz chcialo albo czasu nie znajda...
Zatem i ja się dołączam
Z podobnych powodów, co Lisu, wcześniej nie pisałam...
Co do dzisiejszego wyjścia - pomysł super, ale pewnie większości się właśnie \"nie będzie chciało\". To może jakieś konkrety?! Kto będzie chciał, to się stawi na miejscu i tyle
Hmm, co Wy na to?
Niestety ja wujek Gleg powie wam ze jak zawsze w takich sytuacjach mozecie na niego liczyć;)
Bo juz czuje braki alkoholu w organizmie:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź