Temat: Bułgaria wrześniowa - lista obecności
Siema.
Piszcie kto się wybiera we wrześniu do Bułgarii to się poznamy przed wyjazdem
Ps.Ja z wami jadę jako opiekun ;]
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Bułgaria wrześniowa - lista obecności
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema.
Piszcie kto się wybiera we wrześniu do Bułgarii to się poznamy przed wyjazdem
Ps.Ja z wami jadę jako opiekun ;]
Hej!
Zgłaszam się - Iza, 22 latka, studentka UW
Bry!
Melduję się i ja - Paweł, 22 lata, student UKSW, nr buta 46:P.
Jedzie ze mną jakieś 7os, więc na pewno nudno nie będzie:D
7 osób? Super!
Czy opcja Turcji - Istambuł będzie realizowana?
Teraz sytuacji tam nie jest najciekawsza ale czy gdyby coś się zmieniło to będzie ?
Istambul jest organizowany przez lokalne biuro w Obzorze (sami tego nie organizujemy bezposrednio gdyz zazwyczaj jest max 0-4 osob chetnych na ta wycieczke na danym turnusie) i zapisy rowniez w lokalnym biurze (jak i platnosci) dlatego tez tutaj dopiero na miejscu bedzie wiadomo jaka tam naprawde jest sytuacja... Czesto sie zdarza ze pisza w mediach ze jest jakis pozar czy powodz na przyklad, a w rzeczywistosci jest całkiem inaczej
Takze na miejscu bedzie wiadomo co z ta wycieczka
yo.
witam wszystkich. widze, ze w mailu, ktory dzisiaj byl rozsylany chyba wystapil blad, a mianowicie: Węgry 100 HUF to 1.5270 zł, a nie ok 16zl jak przekazane zostalo ^- chyba bym sie nie pomoczyl za 192zl + obiad za 200zl
pozdr
Tak jasne, sorry. 100 HUF to 1,6 PLN a nie 16
Nie w tym miejscu kropkę postawiłem. Przepraszam za zamieszanie, errata już została wysłana.
i ja jadę, i ja:) Anka, prawie 21, UKSW W-wa:)
doberek !
A ja mam pytanie do już doświadczonych podróżników. Jak wiadomo człowiek nie wielbłąd - pić musi ! Jakie napoje są najlepsze na przetrwanie tak długiej i wyczerpującej podróży autokarowej ? ![]()
Kwiatek, o której i skąd jest wyjazd! Napisz proszę jeszcze dziś ![]()
Dostaliscie maile z godziną i miejscem wyjazdu
Przypomne że wyjazd jest spod sali kongresowej (od ulicy Emilii Plater) o godz. 19 jednak prosimy żebyście byli na miejscu pół godziny wczesniej.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź