Temat: Chorwacja wrześniowa - lista obecności
Witam.
Zapoznajmy się na forum przed wyjazdem. Kto się wybiera na ten wyjazd? ![]()
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Chorwacja wrześniowa - lista obecności
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Zapoznajmy się na forum przed wyjazdem. Kto się wybiera na ten wyjazd? ![]()
ja!
i mam nadzieje, że bedzie zajebiscie bo jak nie to dorwe cie kubusiu! ![]()
farrah: Ojej takie publiczne groźby na forum : Mam już się bać? Chyba ucieknę za granicę ![]()
ja również się wybieram:) Karolina jestem:) ile osób będzie ogólem?
witam wszystkich, ja również jadę :-)
Jakieś uwagi od osób które już tam były, co warto ze sobą wziąć a czego może tam brakować? ;-)
kwiatek jesli organizujesz dobre wycieczki to nie masz sie czego bac ale jesli nie to nie bedzie taryfy ulgowej ;P
podpisuje sie pod pytaniem wyzej
i jak w ogole ta miejscowosc jesli chodzi o \"zycie towarzyskie\"?
duzo klubow, pubow i mlodych ludzi czy raczej miejsce dla rodzin z dziecmi?
Co zabrać? Na pewno warto wziąć jak się ma obuwie do pływania i karimatę (kamienista plaża i dno w którym można spotkać się z jeżowcem). Na miejscu te rzeczy można kupić w rozsądnych cenach (buty jakieś 30 PLN).
Do tego na miejscu są aneksy kuchenne, więc jedzenie można gotować sobie samemu. Ponieważ na miejscu ceny są ciut wyższe niż w Polsce polecam zabrać jakieś podstawowe produkty typu kawa, herbata, makaron, ryż, itp ze sobą - oczywiście bez przegięcia
A tak to wystarczy dobry humor i na pewno będzie dobrze.
turystykastudencka.pl to tylko udane wyjazdy wiec nie macie co sie martwic
Jedzie tam jeden pelny autokar czyli 50 osob... wlasnie zostaly ostatnie 2 miejsca juz tylko
Ktos jedzie z lublina czy wszyscy z wawy ? ![]()
Hejka
ja razem z kolezanka jedziemy z Radomia To coprawda nie Lublin ale i nie Warszawa. Mysle, ze beda ludzie z roznych miast ale napewno zdecydowana wiekszosc z Warszawy. POzdrawiam i do zobaczenia:))
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź