Temat: Chorwacja wrześniowa - lista obecności

Witam.

Zapoznajmy się na forum przed wyjazdem. Kto się wybiera na ten wyjazd? smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Chorwacja wrześniowa - lista obecności

ja! wink i mam nadzieje, że bedzie zajebiscie bo jak nie to dorwe cie kubusiu! wink

3

farrah: Ojej takie publiczne groźby na forum : Mam już się bać? Chyba ucieknę za granicę smile

Kuba Kwiatkowski

4

ja również się wybieram:) Karolina jestem:) ile osób będzie ogólem?

5

witam wszystkich, ja również jadę :-)
Jakieś uwagi od osób które już tam były, co warto ze sobą wziąć a czego może tam brakować? ;-)

6

kwiatek jesli organizujesz dobre wycieczki to nie masz sie czego bac ale jesli nie to nie bedzie taryfy ulgowej ;P

podpisuje sie pod pytaniem wyzej smile

i jak w ogole ta miejscowosc jesli chodzi o \"zycie towarzyskie\"? wink duzo klubow, pubow i mlodych ludzi czy raczej miejsce dla rodzin z dziecmi? smile

7

Co zabrać? Na pewno warto wziąć jak się ma obuwie do pływania i karimatę (kamienista plaża i dno w którym można spotkać się z jeżowcem). Na miejscu te rzeczy można kupić w rozsądnych cenach (buty jakieś 30 PLN).

Do tego na miejscu są aneksy kuchenne, więc jedzenie można gotować sobie samemu. Ponieważ na miejscu ceny są ciut wyższe niż w Polsce polecam zabrać jakieś podstawowe produkty typu kawa, herbata, makaron, ryż, itp ze sobą - oczywiście bez przegięcia smile

A tak to wystarczy dobry humor i na pewno będzie dobrze.

Kuba Kwiatkowski

turystykastudencka.pl to tylko udane wyjazdy wiec nie macie co sie martwic big_smile
Jedzie tam jeden pelny autokar czyli 50 osob... wlasnie zostaly ostatnie 2 miejsca juz tylko smile

9

Ktos jedzie z lublina czy wszyscy z wawy ? wink

10

Hejka smile ja razem z kolezanka jedziemy z Radomia To coprawda nie Lublin ale i nie Warszawa. Mysle, ze beda ludzie z roznych miast ale napewno zdecydowana wiekszosc z  Warszawy. POzdrawiam i do zobaczenia:))