Temat: WŁOCHY BIBIONE!!
Kto uderza na Włochy pod koniec września???Czy ktoś już tam był??Jak tam jest?
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto uderza na Włochy pod koniec września???Czy ktoś już tam był??Jak tam jest?
jedziemy z kumpelami:)
nas jest sześcioro... sześcioro plus wy.. nie wiem ile, to nadal mało, gdzie jest reszta?
nasza 4:)
Witam.
I ja również jadę, będę się Wami opiekował na wyjeździe :]
ja też jadę ![]()
O i jeszcze ja! wraz z 3 koleżankami ![]()
to się robi niezła ekipa;) a ja mam pytanie czy ktoś może już konkretnie wie o której dokładnie wyjeżdżamy z Warszawy? proszę o odpowiedź jeśli ktoś się orientuje ![]()
Jeszcze jesteśmy w trakcie liczenia godziny odjazdu, trasy, itp. Jutro, pojutrze podamy Wam informację o której dokładnie jest odjazd. Jak macie jakieś pytania dotyczące wyjazdu to śmiało pytajcie.
generalnie we Włoszech drogo jest? jedzonko,knajpy itp? a posiadacie może jakieś foty jak wnętrze tych apartamentów wygląda:)?
czy aby napewno alkoholu nie ma w cenie wyjazdu?
wszędzie drogo gdzie jest euro;)
w knajpach ponoć za samo przygotowanie stolika itp. już narzucają niezłe sumy;p
Nie no bez przesady z tym przygotowaniem stolika. Faktycznie tam jest EURO i jest drożej niż w Polsce, ale masakry nie ma. W knajpie pizza kosztuje ok 5-6 euro, wino (w knajpie) 1 litr jakieś 7-9 euro. Do tego jest wiele barów typu fast-food z jakimiś kawałkami pizzy, itp gdzie można tanio zjeść.
Bardzo tanio wychodzi wyżywienie własne. W każdym apartamencie jest kuchnia a na miejscu makaron i jakiś sos można kupić bardzo tanio. Także można samemu sobie trochę gotować i budżet na tym nie ucierpi
Natomiast alkohol - szczególnie wino tanie jest w sklepach, gdzie dobre (nie takiej jak w Polsce) wino w kartoniku 1 litr można kupić za 1 euro. Niestety piwo jest cienkie
Niestety alkoholu nie ma w cenie wyjazdu ![]()
a ile osób liczy nasza wycieczka:)? jeden autokar czy więcej ludu?
a skąd jesteście?:)
nie lubimy lecha poznań ![]()
Wycieczka w tym roku będzie liczyła jeden pełny autokar. Ale myślę, że nie ważna jest ilość tylko jakość
Damy radę.
pavel_no1 napisał(a):
nie lubimy lecha poznań
po powrocie z Włoch zmienicie zdanie:D
I ja również jadę, z kilkoma znajomymi.
Pozdrawiam
I ja także jadę.
Ode mnie towarzystwo mieszane 3 osoby plus ja:):)
my też jedziemy
cztero osobowa ekipa z Gdańska ![]()
pavel_no1 napisał(a):
nie lubimy lecha poznań
napewno ?:)
KOLEJOOOOOORZ:P
ja jade tez z kilkoma osobami
jesli chodzi o plażę,to jest piasek czy kamienie?:)
Na plaży jest piasek
Plaża jest bardzooo szeroka i piaszczysta, także żadnych butów do pływania nie trzeba ze sobą zabierać.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź