1

Temat: Pora zacząć poznawać świat!

hejka moi drodzy!
tak się ostatnio zastanawiałem nad tym moim życiem i przyznam się szczerze że trochę monotonii się w nie wkradło! dlatego postanowiłem że coś zmienię a zacznę od planowania jakiegoś superowego wyjazdu, pomożecie trochę? z chęcią usłyszę wasze pomysły, z góry dziękuje za pomoc.

2

Odp: Pora zacząć poznawać świat!

podróże są dobre na wszystko tongue też tak myślę! ale zanim zaczniesz planować jakiś wyjazd tu musisz podać nam pewne priorytety:

- ile masz kasy (i ile osób ma zamiar lecieć),
- na jak długo,   
- z biurem, czy raczej samodzielnie,
- i najważniejsze jaki to ma być kierunek??

bo bez tego to trochę ciężko będzie nam Ci coś doradzić, więc jak?

no ja mysle ze jesli chcesz zaczac dopiero podrozowac to nie odrazu na własna rekę... Lepiej na poczatek na jakieś zoorganizowane wyjazdy wink

4

Jasne, że lepiej zdecydować się na podróż z biurem przede wszystkim to duża wygoda...ale i tak zrobisz jak będziesz chciał. Bo sam pomysł wyjazdu na jakieś wakacje oczywiście popieram, ale jeśli nie podasz konkretów o które proszono Cię wyżej to może być ciężko z udzieleniem Ci jakiejś pomocy. Wiec czekamy na dodatkowe informacje z Twojej strony, pozdrawiam   

5

A ja poleciłbym Ci zacząć od zwiedzenia polskich miast-mój ulubiony sposób spędzania wolnych weekendów z dziewczyną. Wsiadasz w pociąg i nic Cię nie obchodzi a na dodatek dworce pkp są zazwyczaj w okolicach centrum miasta;P Ostatnio zawitałem w końcu do Krakowa. Pogoda się udała, zwiedziłem z pół miasta, oczywiście kilka razy przeszedłem przez cały rynek-co raczej trudne nie było ze względu na to że udało mi się znaleźć super nocleg. Normalnie spałem niemalże na rynku głównym:D A dokładnie na Pl.Szczepańskim (jeśli komuś coś to mówi) a dokładnie w Old Town Hostel. Obsługa zadbała o to by w hostelu była cisza i spokój a czystość na wysokim poziomie.

6

Myślę że to bardzo fajny pomysł,a ile możesz przeznaczyć na taką podróż? Bo wg mnie powinieneś zacząc od zwiedzania naszego kraju,czyli pojechać nad morze a potem w góry.

Nowo wybudowany pensjonat Riwiera. Nad samym jeziorem. Do morza 120 m.

www.Riwiera.Mielno.pl