Temat: Pola namiotowe...

Hej smile:):):):) postanowiłam założyć ten wątek, bo potrzebują informacji od osób, które mają wiedzę na temat pól namiot. w Ustroniu Morskim, w których warto się zatrzymać. Planuję wybrać się na początku lipca nad nasze piękne morze. A później może gdzieś znacznie dalej hmmm kto wie smile:):) To jak? kto z was rozbijał namiot i delektował się naturką? big_smile Ciekawi mnie również czy są osoby, które wolą nocleg pod namiotem niż w jakimś domku?
Wypowiedzcie się... smile:):)

2

Odp: Pola namiotowe...

W grudniu planujesz juz wakacje? big_smile

W Ustroniu Morskim nie bylem, nie znam. Ale moge smialo polecic Debki i kamping Kaszub. Bardzo przyjemna miejscowosc (ladnie polozona w lesie), duzo barow na swiezym powietrzu, szeroka i czysta plaza.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

Tak, już teraz planuję bo nie chcę odstawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. Zwłaszcza, że plany są dosyć duże i poważne smile Planuję na lipiec nasze bałtyckie morze, a jak dobrze pójdzie to w listopadzie gdzieś znacznie dalej. Ustronie jest bardzo przytulnym miejscem i dlatego to właśnie tam szukam jakiegoś ciekawego kampingu. Z tego co widzę Debki również. Więc może rozejrzę się bardziej smile:) Uwielbiam las, szum drzew etc smile:) Natura mnie relaksuje smile

4

Zawsze można rozbić się gdzieś na dziko smile