Temat: Kto korzystał z odpoczne.pl?

Trafiłam ostatnio na biuro www.odpoczne.pl z wyszukiwarką wycieczek, która umożliwia znalezienie odpowiedniej oferty na każdą kieszeń. Plus jest taki, że można samemu ustalić kwotę, miejsce, standard i wyskakują oferty spełniające nasze wymagania. Znalazłam juz dla siebie idelna wycieczkę last minute(Tunezja, Sousse- ok 1000 na 2 tygodnie!). Nie wiem czy skorzystać, bo nigdy nie miałam do czynienia z takim biurem podróży. Pomóżcie bo termin wyjazdu 29 listopada i musze się szybko zdecydować! Dzięki.

2

Odp: Kto korzystał z odpoczne.pl?

1. Wyszukiwarke po cenie i standardzie ma większość dużych portalów turystycznych z ofertami wyjazdów - nic nadzwyczajnego.

2. Ja bym nie pojechał z ofert z tej strony - np. w opisywanej przez Ciebie Tunezji nie ma wpisane co jest w cenie a czego nie. Żadanych informacji o wyżywieniu, opłatach paliwowych i lotniskowych oraz ubezpieczeniu. Kwota może wzrosnąć dwa razy po którymś kroku formularza - ale nie sprawdzałem tego.

Drugie zastrzeżenie jak dla mnie dyskfalifikuje te oferty.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

3

Dzięki za uwagę.
W ofercie jest napisane czy to forma All Inclusive czy nie, musiałeś przeoczyć. Mnie interesuje tansza wersja- ze sniadaniami i obiadokolacja. Tak czy inaczej oferta jest dla mnie ciekawa. Moze skontaktuje się z call center, to mi odpowiedzą na wszystkie pytania.

pozdrawiam

4

Jest dokładnie napisane:
Wyżywienie: All Inclusive, śniadania i obiadokolacje

Czyli wnioskuje, że AI jest za dopłatą, ale jaką? Tego już nie ma podane nigdzie w ofercie.

Albo w treści oferty:
Wyżywienie:
HB - śniadania i obiadokolacje. All Inclusive, które zawiera śniadanie, obiad i kolację w formie bufetu;

Nie ma nigdzie podane za co płacimy czy za HB czy za AI. Są wymieszane w treści dwie różne oferty żywieniowe.

Jeśli jesteś turystyką i faktycznie chcesz gdzieś wyjechać - poszukaj innego serwisu, ja bym się bał zgłaszać na wyjazd który może być baaardzo elastyczny cenowo. Jeśli jednak masz coś wspólnego z tą stroną (a po treści Twoich postów tak wnioskuję) - powinniście to poprawić. Chyba podstawowa rzecz żeby klient wiedział za co płaci a za co musi jeszcze dopłacić.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

5

Nie chcę ciągnąć tematu, ponieważ chyba patrzymy na różne oferty, a w ofertach jest ewidentnie napisane za co się płaci i czy jest to AI czy nie. Tak czy inaczej wycieczka uciekła mi sprzed nosa. Jest juz za późno, ale szukam dalej i mam nadzieję, że już niebawem będę się wylegiwać na jednej  z egipskich plaży. Mimo wszystko dziękuję za zaangażowanie w moją spawę.
Pozdrawiam Kwiatku.

6

ja skorzystałem z usług tego biura i jestem zadowolony. W mojej ofercie na Sycylię było wszystko dokładnie opisane, ale jestem pewien że można w każdej chwili zadzwonić do nich o dodatkowe informacje - żadna filozofia smile

7

a jakie ciekawe miejsca z nimi odwiedziliście?