1

Temat: Podroze zmieniaja poglad na zycie

Witam wszystkich

Wlasnie sobi zdalem z tego sprawe. Podrozowanie jes piekne i jezeli tylko macie okazje to sie nie wachajcie. Ludzie piszcie gdzie byliscie i gdzie chcecie jechac? Co chcielibyscie zobaczyc?
Jakie macie pytania odnosnie podrozy>>>>>>

Podzozuj i sie ciesz http://www.dziennikpodroznika.home.pl/

Pozdrawiam

2

Odp: Podroze zmieniaja poglad na zycie

Witam!

To prawda, że podróżowanie to coś pięknego, a wspomnienia pozostają na bardzo długo. Ja osobiście nie podróżuję często, ponieważ nie pozwalają mi na to czas oraz pieniążki. Jeśli już gdzieś wyjeżdżam to jest to raczej nasz polski Bałtyk (latem) i Zakopane (oczywiście zimą). Takim moim małym marzeniem i cichym planem jest wyjazd gdzieś w ciepłe strony. Ale prawdę mówiąc nie orientuję się dokładnie jeśli chodzi o tego typu wyjazdy. Może ty Expert doradzisz mi więcej, do jakiego biura podróży najlepiej się wybrać, aby oferta była jak najlepsza? Będę wdzięczny!

3

Ja nie mogę Ci jeszcze doradzić co do ofert biura, bo sam dopiero szukam ciekawej oferty, ale jak szukasz wycieczki -jak to ująłeś- w ciepłe strony to polecam portugalską Maderę. Dzięki stałej temperaturze dziennej [tj. ok 22 stopni], miejsce to bardzo kusi, zwłaszcza podczas takiej pory jaką mamy teraz za oknem. Sam od jakiegoś czasu działam coś w tym kierunku, szperam w internecie ciekawych ofert bp, przeglądam katalogi. I przyznam, że jest to ciężki wybór, trudno się na cokolwiek zdecydować. Ale na pewno będzie to Madera!! pozdro

4

Gdzie chcecie jechac? Ja bym z checia porwal moja druga polowke do Egiptu lub wlasnie jak kolega wczesniej pisal Portugalia. Wypoczynek musi byc. Trzeba cieszyc sie zyciem, a nie tylko ta praca i praca. pozdrawiam wszystkich

5

Portugalia w lutym hehe!