wyjazd udany, pokoje czyste i schludne- tak jak na zdjęciach. czajnik który był dla wszystkich na każdym piętrze został czasem przywłaszczany jako swój osobisty przez nie ktorych uczestników. ale Marta się z tym uporała:-)
przejazd... hmh, pozostawia wiele do życzenia, autobusy wiozące taką ilość osób i tyle godzin powinny być wygodniejsze, i nie może nikt powiedzieć, ze za taką cene nie było się czego spodziewać bo byłem na tańszym wyjeżdzie, i organizatorzy załatwili wygodny przejazd. no ale ok. toaleta zamknięta. w pierwszą strone rozumiem ze autokar stał 9 dn w Bułgarii i nie było gdzie opróżnić toalety, ale w 2 strone toaleta dla tych którzy nie mogli wytrzymac 4 czy 5 godzin bez postoju powinna byc otwarta, albo postoje powinny być tak jak były planowo uzgodnione!!!. bo jeśli pół autobusu krzyczy '' siki! siku! siku!'' to coś to chyba znaczy?:)
Baseny Termalne to był dobry pomysł, więc plus dla organizarorów!
Budapeszt- za długoooo... nie mielismy co z sobą zrobić kiedy padał deszcz. więc znaleźliśmy sobie msc w Mc Donaldzie! siedzieliśmy w nim tak długo, że nas wyproszono!:)
wycieczki? byłem tylko w Istambule. Cena warta takiego wyjazdu, niezapomniane widoki, msc i klimat który był w tym mieście. o reszcie wycieczek nie mam zdania bo nie byłem. ale podobno taniej wychodzi jechac na własną rękę.
Ceny w Obzorze? Taniutko! mało msc do zabawy! najlepiej pod względem zabawy to chyba było w Merlinie. Space to jakaś pomyłka:)
Generalnie ok, bez zarzutu! Marta spełniała swoje obowiązki na 5! zawsze coś organizowała:)
Ostatnio edytowany przez jakub.lub1989@tlen.pl (2010-09-02 11:47:41)