51

Odp: Bułgaria, Obzor 31.07.2010

A mam pytanie dotyczące tych regulaminów, bo z koleżanką nie wysłałyśmy ich jeszcze do Was podpisanych i czy np. możemy je przynieść przed wyjazdem albo w czwartek do remontu?  tongue

52

Papcia69 napisał/a:

A mam pytanie dotyczące tych regulaminów, bo z koleżanką nie wysłałyśmy ich jeszcze do Was podpisanych i czy np. możemy je przynieść przed wyjazdem albo w czwartek do remontu?  tongue

Możecie przynieść w czwartek to Remontu, tylko jeżeli checie otrzymać kopię dla Was to musicie zabrać dwa egzemplarze - jedne dla nas, drugie dla siebie.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

53

Czy remont Emilii Plater nie będzie miał wpływu na miejsce zbiórki przed wyjazdem?

54

pabloooo napisał/a:

Czy remont Emilii Plater nie będzie miał wpływu na miejsce zbiórki przed wyjazdem?

Będzie miał wpływ. Obecnie pracujemy nad nowym miejscem zbiórki, niebawem wyślemy informacje.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

55

juz tylko 3dni smile smile smile

Ostatnio edytowany przez nightwish (2010-07-28 23:01:55)

56

Aha, dzięki, no to świetnie  big_smile

Już nie mogę się doczekać  tongue

a ktoś wie czy jedzie jeden czy może 2 autokary ludzi ?   cool

Jedzie jeden ale wiekszy autokar, 60 osobowy.

58

Czy na miejscu są bankomaty?

59

Bankomaty są wszędzie

Hmmm... 60 osób? No to będzie ciekawie wink

A w autokarze, jeżeli będziemy się nudzić (w co wątpię tongue , ale może się tak zdarzyć) to jest tam np.DVD? i można podać kierowcy jakąś płytę z filmami albo nagranymi mp3? wink

60

Melduję 3-osobową grupę do Pavlova  tongue

Przypuszczam, że będzie równie wesoło, jak na poprzednich wypadach z Turystyką więc szykują się 2 niezapomniane tygodnie... wink

http://www.wygodnyrower.pl

Bankomaty sa i to nie jeden smile

DVD w autokarz jest, wiec cos wam Pani pilot zapusci  na ekrany jak sie bedziecie nudzic smile

62

hello wszystkim:) ja z kolezanka rowniez wybieram sie w tym termine na wyjazd:) wybralysmy budynek Pavlova:) mamy prosbe:) moglby nam ktos zajac 2 miejsca kolo siebie? wsiadamy w Krakowie:D

63

Ja mógłbym zając, jedna po lewej, jedna po prawej, a ja w środku  big_smile  big_smile
Tylko że może być nam troche ciasno  roll

Ostatnio edytowany przez mmiiss17 (2010-07-30 08:26:20)

64

mmiiss17 napisał/a:

Ja mógłbym zając, jedna po lewej, jedna po prawej, a ja w środku  big_smile  big_smile
Tylko że może być nam troche ciasno  roll

hehe no tak ale zawsze mozna znalesc jakies alternatywne wyjscie:P:) mozna siedziec obok siebie i wcale nie musi byc ciasno:P

65

Pakowanie czas zacząć  wink

66

No wreszcie nastał ten dzien smile Zgłaszam 3 osobowa drużyne do pakamery w Pavlovie smile do zobaczenia.

67

ja ide wieszac pranie big_smile

68

dziekuje za swietny wyjazd. do niczego nie moge sie przyczepic. oby wiecej takich. pozdrowienia dla przemilej pani Pilot:)

69

Ja mam parę rzeczy do których mogę się przyczepić ale generalnie było ok smile

70

pabloooo napisał/a:

Ja mam parę rzeczy do których mogę się przyczepić ale generalnie było ok smile

coś wiecej:)?

71

Słabo przemyślane postoje w trakcie podróży. W miejscach bez WC pośrodku niczego. Wysadzanie nas na środku skrzyżowania w Budapeszcie. Pół godziny czekania na autokar w Budapeszcie z powodu nieporozumienia na linii pani pilot - kierowcy.
Niby to nic wielkiego ale na pewno są to niedociągnięcia organizacyjne nad którymi trzeba pracować  wink

No i największe moje rozczarowanie - wycieczka do Warny. Zwiedzanie polegało na tym że pokazano nam cerkiew (pochodźcie sobie 15min), termy rzymskie zza ogrodzenia a następnie dostaliśmy 2,5godziny czasu wolnego. Dodajmy że to był poniedziałek a wtedy 90% muzeów w Warnie jest zamknięte. Były osoby które przeszły kilka km do delfinarium. Też zamknięte. Porażka! To już lepiej było dać taką mapkę jak w Budapeszcie. Kolejnym "super" punktem podróży były Złote Piaski. Autokar zatrzymał się z 1,5km od plaży. I 2,5 godziny czasu wolnego.
Skalny Klasztor i Kamienny Las były fajne.
Płacąc 20EUR liczyłem że coś zwiedzę i zobaczę bo leżeć na plaży i się kąpać to można w Obzorze za darmo. Wycieczka byłaby super gdyby był z nami przewodnik który umiałby powiedzieć coś o tych miejscach gdzie byliśmy. Coś więcej niż parę zdań wydrukowanych z neta. A tak stracony czas i pieniądze.

To tyle z rzeczy które mi nie podpasowały. Reszta była bez zarzutu wink

72

Ja byłem w następnym terminie, ale mam dokładnie taką samą opinie z tym, że my nawet tych rzymskich łaźni nie widzieliśmy- ogólnie to ta wycieczka to kompletna porażka.
Ten klasztor: " Jest to klasztor zbudowany przez mnichów w skale- tam są ubikacje, a tam są katakubmy - 10min ścieżką przez las" podszedłem i dopytałem, kto i kiedy" W XIV hmm tzn w XVIw. przez chyba chrześcijan..." no to świetnie...
ogólnie do organizatorów: nie nastawiajcie się tylko na zysk!! bo szybko w necie rozejdą się negatywne opinie i skończy sie utopia:/ Naprawdę pilotki nie nie mogę za nic pochwalić poza zapytaniem czy nie potrzebujemy do lekarza i RedBullem gratis za 2,5 godziny spóźnienia:/

73

Ale nie mówisz o pilotce Asi? Bo wiesz że Ojciec Organizator zabronił jakiegokolwiek słowa krytyki na jej temat  big_smile

74

pabloooo napisał/a:

Ale nie mówisz o pilotce Asi? Bo wiesz że Ojciec Organizator zabronił jakiegokolwiek słowa krytyki na jej temat  big_smile

jakbys chwile sie zastanowil, to nie moze mowic o Asi - jak my dojezdzalismy do Warszawy, to nastepny termin byl juz w Obzorze.  Unikamy bezsensownego zaczepialstwa.

75

nie:D chodziło mi o Martę;)