1

Temat: Ferie - Murzasichle koło Zakopanego

Czy wybiera się ktoś na ten wyjazd ? Chcę jechać ,ale zastanawiam się czy na te wyjazdy jadą grupy znajomych (a wiadomo różnie bywa często takie grupy się trzymają razem , a chcę jechać sama. Moi znajomi raczej na nartach ani desce nie jeżdżą albo są kontuzjowani).   

2

Odp: Ferie - Murzasichle koło Zakopanego

Hej. Z organizatorskiego doświadczenia powiem, że na wyjazdy jeżdżą ludzie zarówno w grupach znajomych jak i pojedynczo. Każdy najdzie coś dla siebie. Na nasze wyjazdy jeździ od 50 osób w górę, na wyjazdach staramy się zorganizować grupę np. do wspólnego wyjścia do knajpy, itp - integracja kwitnie.

Myślę, że śmiało możesz pojechać sama na wyjazd i nie będziesz czuła się samotna smile

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

3

...ja się wybieram-już się zapisałem 6-13.02.2010 smile

4

a ja mam pytanie, czy wszyscy , którzy jadą na ten wyjazd musza być w stadium zaawansowanym pod względem jazdy na nartach ?:P

5

... a kto powiedział,że ktoś tu umie na nartach smigać i to jeszcze w stopniu zaawansowanym  smile

6

Nie musisz umieć jeździć. Na miejscu w Białce są szkółki narciarskie. Ewentualnie ktoś z grupy może Cię nauczyć smile.

7

anita napisał(a):
Czy wybiera się ktoś na ten wyjazd ? Chcę jechać ,ale zastanawiam się czy na te wyjazdy jadą grupy znajomych (a wiadomo różnie bywa często takie grupy się trzymają razem , a chcę jechać sama. Moi znajomi raczej na nartach ani desce nie jeżdżą albo są kontuzjowani).   

No właśnie ja też się tak zastanawiam, bo chciałabym pojechać sama a takie wyjazdy kojarzą mi się grupami ludzi którzy razem przyjechali i razem trzymają się przez cały wyjazd... Może moje obawy są zupełnie niepotrzebne:)

Nie tylko grupy jezdza na ferie, sporo osob jedzie samych, takze smialo smile

9

Ja np. pojade sam. zawsze tak robię ostatnio...

10

Kto się wybiera na drugi turnus?:)

11

Ja z kuzynką:) Będziemy dosiadały się w Krakowie smile

12

Hej- ho!
Pozdrowienia ślę dla wszystkich fajnych ludzi, których poznałam na wyjeździe- Murzasichle 2010. Szczególne pozdrowienia dla moich szalonych koleżanek z pokoju:) w tym uściski dla Oli bo nie zdążyłam się z nią pożegnać...oraz dla Mateusza z którym spędziłam większość czasu:) Pozdrowienia dla sympatycznych koleżanek z LO (nadal nie mogę uwierzyć w to że świat jest taki mały;P)...Pozdrowienia również kieruję w stronę radosnej ekipy z SGGW ( w tym pewnego gentleman\'a...:) ) Pozdrawiam również kolegów, którzy sprawiali że każdy posiedzenie w stołówce było bardzo wesołe:) Jeszcze raz dziękuję Kubie za uratownie mnie:) Ach i dziękuję Panu Wiśnióweczce vel. Rafałowi ( nie wiem czy ktoś po imieniu go kojarzy;P) za jego każdy wesoły wywód i przedziwne opowieści;P  Pozdrowienia również dla wszystkich z którymi nie zdążyłam się zintegrować:)
Karolina

13

...własnie-teraz tylko pozostaje czekać na imprezę powyjazdową oraz na kolejny wyjazd z  \'\'TurystykąStudencką\'\' Ps.Jakby ktoś chciał filmik z imprezy w karczmie to niech pisze na gg 3524994 a postaram się przesłać smile