101

Odp: Sylwester Murzasichle - lista obecności

ja pieprze jaki szantaż big_smile ... dzis albo jutro wyśle smile

102

Oj tam, oj tam... od razu szantaż wink
Grzecznie wystosowane:
a) upomnienie
b) propozycja \"coś za coś\"

Pozdrawiam serdecznie :*

103

Glegu dostał linka ze zdjęciami które wrzuciłem na server:)

Pisze, żeby przypadkiem nie chciał sie tego wyprzeć smile

104

Wooow, Szwagierku - zdjęcia supeeer big_smile Naprawdę!
Otrzymałam, potwierdzam tym samym, że Gleg je posiada! wink

Muuaaa :*

105

Jezu Chryste, wszyscy święci... te filmy należy zniszczyć, spalić, wyrzucić a potem jeszcze spalić śmietnik!! big_smile Masakra smile

106

Hahaha mówiłem mówiłem mówiłem:) a teraz pamietaj ze te filmiki są tylko dla nielicznych:P

Pozdro 600:)

http://www.bok-bielany.eu

107

Hej ho. Standardowo, żeby nie było nudno i coś się działo rzucamy ekipie propozycję ponownego wspólnego wyjazdu na deseczki/deskę.
Gdzie? Góra Kamieńsk, ok. Bełchatowa
Kiedy? 2-4.02.2010r. (tzw. \"weekend w środku tygodnia\", obejmujący wtorek, środę i czwartek - wtedy na miejscu jest najmniej ludzi; obłożenie stoku przez przyjezdnych z Łodzi, Częstochowy i okolic jest największe w \"zwykłe\" weekendy, a tego właśnie, tj. kolejek i tłumów, chcemy uniknąć).

Wszelkie info na temat transportu, noclegów, cen karnetów i dodatkowych atrakcji w drodze i na miejscu u Glega i/lub Rudej  Numery znacie, jeśli nie - to pytania przesyłajcie na gadu/gronie/fejsie...
PS. Najlepiej, żebyśmy się ogarnęli z tematem do piątku, by wszystko pozałatwiać, zarezerwować, ogarnąć.

Pozdr!

108

nie wiem czy to nie krypto-reklama no ale w sumie to dzieki Wam drodzy organizatorzy mozemy na cos takiego sobie pozwolic:)

Pozdrowienia dla Arkadiusza:)

http://www.bok-bielany.eu