Odp: Sylwester Murzasichle - lista obecności
ja pieprze jaki szantaż
... dzis albo jutro wyśle ![]()
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Sylwester Murzasichle - lista obecności
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja pieprze jaki szantaż
... dzis albo jutro wyśle ![]()
Oj tam, oj tam... od razu szantaż
Grzecznie wystosowane:
a) upomnienie
b) propozycja \"coś za coś\"
Pozdrawiam serdecznie :*
Glegu dostał linka ze zdjęciami które wrzuciłem na server:)
Pisze, żeby przypadkiem nie chciał sie tego wyprzeć ![]()
Wooow, Szwagierku - zdjęcia supeeer
Naprawdę!
Otrzymałam, potwierdzam tym samym, że Gleg je posiada!
Muuaaa :*
Jezu Chryste, wszyscy święci... te filmy należy zniszczyć, spalić, wyrzucić a potem jeszcze spalić śmietnik!!
Masakra ![]()
Hahaha mówiłem mówiłem mówiłem:) a teraz pamietaj ze te filmiki są tylko dla nielicznych:P
Pozdro 600:)
Hej ho. Standardowo, żeby nie było nudno i coś się działo rzucamy ekipie propozycję ponownego wspólnego wyjazdu na deseczki/deskę.
Gdzie? Góra Kamieńsk, ok. Bełchatowa
Kiedy? 2-4.02.2010r. (tzw. \"weekend w środku tygodnia\", obejmujący wtorek, środę i czwartek - wtedy na miejscu jest najmniej ludzi; obłożenie stoku przez przyjezdnych z Łodzi, Częstochowy i okolic jest największe w \"zwykłe\" weekendy, a tego właśnie, tj. kolejek i tłumów, chcemy uniknąć).
Wszelkie info na temat transportu, noclegów, cen karnetów i dodatkowych atrakcji w drodze i na miejscu u Glega i/lub Rudej Numery znacie, jeśli nie - to pytania przesyłajcie na gadu/gronie/fejsie...
PS. Najlepiej, żebyśmy się ogarnęli z tematem do piątku, by wszystko pozałatwiać, zarezerwować, ogarnąć.
Pozdr!
nie wiem czy to nie krypto-reklama no ale w sumie to dzieki Wam drodzy organizatorzy mozemy na cos takiego sobie pozwolic:)
Pozdrowienia dla Arkadiusza:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź