Temat: Murzasichle - forum powyjazdowe

Witam.

Zapraszamy do wpisywania swoich wrażeń po wyjeździe na Sylwestra do Murzasichle.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Murzasichle - forum powyjazdowe

Bylam pierwszy  raz na tak organizowanym wyjezdzie i bardzo mi sie podobalo smile

3

Też byłem pierwszy raz na tak zorganizowanym wyjeździe, o zgrozo czemu tak późno?! Może kiedyś jeszcze...;)
no dobra było kilka  minusów...walka o ciepłą wodę, zdecydowanie za zimno w pokojach...ale to tyle

no podobało się i nie tylko mnie,atmosfera miła, impreza  u studniara jaki sylwester powiedziałbym świetny,jak i after u studniara też nam się udał, choć złożyć tam zamówienie i je mieć na stoliku to niezła gimnastyka.
Ale musze przyznać kelnerki w sylwestra zachowywały się baaaaaardzo uprzejmie:)
Na nartkach pośmigałem,czerwony uruchomiony w czwartek był czadowy,kto śmigał ten wie:)

Ano może nie wszyscy słyszeli o La Chalet, którą odradzał mi Arek.
Pizzy ja tam nie jadłem,bo jak mówił niedobra.Mały Budwaiser kosztował 6 zł za to doświadczenie było BEZCENNE...dzięki starszej pani...wlaścicielce-kasjerce-przyjmującej zamówienia.

-Czy dostanę grzane piwo?
-\"Nie ma w karcie!Czego nie ma w karcie tego nie ma! ...i w magazynie nie ma!\"

na pytanie o słomkę inna(już miła i młoda kelnerka) odpowiedziała tylko uśmiechem;)
polecam tam piwo,tylko piwo,jedno piwo:)

Może ktoś ma stamtąd jakieś ciekawe doświadczenia?:)

pozdrawiam

Hehehe kilka osob w tym \"szalecie\" bylo wiec mysle ze wszyscy maja ciekawe wspomnienia z knajpy w ktorej czas zatrzymal sie 20-30 lat temu:)

5

Beda jakies zdjecia z naszego Sylwestra ?

6

Mają być jakieś wrzucone na server FTP czy jakiś tam smile ale do tej pory nic chyba nie ma. :]

7

http://www.wygodnyrower.pl

8

ano spoko spoko zdjecia smile

9

majowa.... mialas to pocenzurowac....

http://www.bok-bielany.eu

10

Tiaa? I co wtedy bym wrzuciła? Kilka zdjęć Toma ze stoku wink ?

http://www.wygodnyrower.pl

11

Pora przerzucić sie na ten temat ^^ to napisze co następuje:

Tak więc z tego co widzę darujemy sobie zabawę w tygodniu i lecimy w weekend... powiedziałem sobie ze nie będę chodzić na uczelnie na kacu... fuck fuck... robaczki dla was wszystko, IDE smile

Pozostało jeszcze ustalenie miejsca ... zarzucajcie jakieś propozycje, po mojemu może być ( jeśli chodzi o sobotę):

Park -- POP
Remont --muzyka lat 80\' i 90\' oraz współczesna + Karaoke w sali dolnej
Harlem -- Murzyńskie rytmy stado murzynów w pakiecie ^^
The Fresh -- R\'N\'B, hip-hopy i podobne
i ostatnio \"odkryty\",
Space ^^ -- muzyka klubowa + House

To tylko moje propozycje smile Jeśli macie coś innego na oku, piszcie!

Dotyczy to propozycji jaka wypłynęła po imprezie w undergaroundzie, żeby udać sie większą Murzasichlową ekipa do jakiegoś klubu w Sobotę smile jeśli są chętni to pisać!!

ps. zdjęcia kozaczek!!

12

Wiadomość wygenerowana od Pana Prezesa - Glega:
Spotykamy się jutro ok. 23 w Parku lub Medyku, do ustalenia. Większym, acz sprawdzonym dream team\'em smile Po wszelkie dodatkowe informacje prosimy kierować się do w/w Prezesa, Maja lub do mnie.

Pozdrawiam, Ruda :*