Temat: Jablonec - forum powyjazdowe
Witam.
Zapraszamy do wpisywania swoich wrażeń po wyjeździe na Sylwestra do Jablonca.
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów » Wyjazdy archiwalne » Jablonec - forum powyjazdowe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Zapraszamy do wpisywania swoich wrażeń po wyjeździe na Sylwestra do Jablonca.
Ahoj
Dobry Den !!!
: wyjazd był świetny szybko się skończyło teraz czas trzeżwiałki ; jak już się ogarne to jeszcze tutaj cos napisze !!!
pozdrawiam
AAAAAAAAAAAAAAAA... ja chce już tam wracać!!! Kto nie jedzie za rok ma przerąbane!:P
Najlepszy wyjazd w moim życiu!
Kocham Jabłoniec, uwielbiam ludzi którzy tam byli...
Super sprawa!:)
strasznie szybko zleciało! A ja tak tęsknie za Wami!!!
Bardzo fajny wyjazd
Podziękowania dla organizatorów i naszej pilotki Marty!
I dla Was ludzie!
Jurek
było świetnie, wciąż nie możemy z Kachną się doczekać ponownego spotkania z Wami !!
)
wyjazd na plus, organizacja i towarzystwo galancik
)
pozdr i do zo !
Wyjazd zdecydowanie za szybko minął. Było Super. Mam nadzieje, że się zobaczymy na następnym wyjeździe. W wakacje albo ferie. To był najlepszy mój wyjazd w życiu. Nigdy was nie zapomną.
Oczywiście mam też nadzieje, że zobaczymy się na imprezie 15 stycznia 2010.
Ja się oczywiście na impreze wybieram:) a wyjazd chyba też był najlepszym w moim życiu: narty, zwiedzanie, imprezy...:) oby do następnego razu:)
Ahoj wszystkim!!!
Kochani chciałam Wam bardzo, ale to bardzo mocno podziękować przede wszystkim za to, że nigdy na swojej drodze nie poznałam aż tylu wariatów.
Zacznę pokolei:
Asiu- za to, że zawszę mogę na ciebie liczyć zwłaszcza wtedy kiedy mam doła, a tak naprawde za to, że JESTEŚ (I love you).
Mareczku- z tobą nigdy się nie nudzę, jesteś najfajniejszym facetem jakiego poznałam i tak między nami zazdroszczę Wam tego szczęścia ;P
Pokój 304
Dziewczyny tak jak wiecie lepiej nie mogłam trafić, jesteście wszystkie wspaniałymi indywidualnościami, ale razem niezłymi krejzolkami
Madziu- ty wiesz za co... za zrozumnienie się bez słów.
Fidziu- za udany Twój \"wieczór panieński\" oraz wielkie serce.
Kasiu- za uratowanie mnie przed spędzeniem sylwestra w ośrodku:P oraz za ciepło.
Kiniu- za prawdę, a to najważniejsze:)
Pokój 303
Edytko- psychologia społeczna to twój konik, dziękuję za wsparcie.
Kasiu- za pasję, która nas łączy:)
Wielkie podziękowania dla rewelacyjnych par z Siemiatycz
Agnieszce i Łukaszowi za dostarczenie pozytywnej energii i zarażanie dobrym humorem.
Justynie i Aleksandrowi za to, że mimo bycia w związku potraficie bawić się jak single, tylko pozazdrościć:)
Para z Warszawy
Jacek- Prokop się przy Tobie chowa, a razem z Eweliną tworzycie zgrany team, miło było Was poznać.
Pokój chłopaków obok 304
Z Wami nie było nudno:P
Pokój 59
Radek i Basia- jesteście extra dzięki za zdjęcia i palacinki:)
Podziękowania również dla Pauliny - za odzyskany zmywacz:P i Gosi(krejzolki)za niezła zabawę:P
Pokój 13
Kony- za zrozumienie gry w \" Mafię\"
Larry- za zmywanie połączone z rozbieraniem
, zieloną herbatkę oraz whisky z colą;)
Kamil (Krzak)- za niezawodną orientację w terenie, mikołajowego kanara i za dawanie innym niezłego show:)
Nie zapomną o bardzo ważnych osobach bez których ten wyjazd nie byłby możliwy. Kwiatku i Marto jeszcze raz wielkie ukłony w Waszę stronę mam nadzieję, że bedę miała okazję jeszcze z Wami się pobawić.
Chciałam jednocześnie przeprosić i podziękować tym o których zapomniałam, ale Wy wiecie najlepiej kogo dane mi było poznać.
Mam nadzieję, że moja osoba sprawiła, że ten wyjazd chodź w niewielkim stopniu przyczynił się do udanego:)
Ściskam Was mocno i pozdrawiam:) buziaczki:***
Wyjazd był genialny, ludzie przebili wszystko. Jesteście wszyscy świetni, otwarci i sympatyczni. Nie wyobrażam sobie więcej z Wami nie wyjechać. Brak mi Was wszystkich i czekam na jak najszybsze spotkanie
Ściskam mocno!
Agatko, Ty wiesz.. :* ![]()
Agatko, aż nie wiem co napisać
Jesteś wspaniałym mówcą, ale to z psychologią społeczną, to mnie pochwaliłaś
Nie chcę słyszeć, że masz jakiś zjazd 15 ; mamy się wszyscy zobaczyć w Jabłońcowym gronie ; żeby było jak na wyjeździe
)
pozdr :**
Normalnie sie wzruszłam...bbbuaahahaha...:)
nie ma bata...
eeejj.. ja chce już kolejny wyjazd...:( strasznie tęsknię za Wami wszystkimi!! Zwlaszcza za laskami z pokoju 304 - mojego:) i ofkors za sąsiadami haha... jestescie jedwabisci:)
15.01!!!!!!!!!!!!!!1 MAJĄ BYĆ WSZYSCY BEZ WYJĄTKÓW!!
ps. Madźka Ty łobuzie, nie zdradzaj mnie;pp
Ahoj !!!
Pozwólcie że dodam tu też coś od siebie.
Wyjazd uważam za udany chociaż czuję pewien niedosyt, spowodowane to jest zapewne tym, że pogoda dopisała i spędzając każdy dzień na stoku nie miałem czasu (a czasem siły) na inne atrakcje które wiążą się z takim wyjazdem. Nie wszystko poszło zgodnie z planem, ale myślę, że nie było najgorzej.
Wiele osób narzekało, że Mikołaj nie był w tym roku zbyt hojny, ale musicie zrozumieć, że mamy kryzys i musiało się to odbić na prezentach
Z tego miejsca chciałbym pozdrowić chronologicznie:
- Wszystkich którzy nie spali w autokarze zarówno numer 2 jak i numer 1.
- Wszystkich którzy przyszli na pierwszą imprezkę do pokoju 13 oraz na pierwszą dyskotekę w naszym budynku.
- Oczywiście wszystkich których spotkałem na stokach - na trasie, w restauracji, a w szczególności wyciągu krzesełkowym i z którymi mogłem porozmawiać w naszym polskim języku (czeskiego jakoś nie opanowałem).
- Wszystkich którzy dorzucili coś do worka Św. Mikołaja.
- Dziewczyny z pokoju 304 za przechowanie mnie jak byłem bezdomny (wtajemniczenie w urok przygotowań przedsylwestrowych) oraz zorganizowanie kicz party (i niezapomniany taniec na stołach
.
- Wszystkich którzy się dobrze bawili na zabawie sylwestrowej.
- Dwie koleżanki dzięki którym się wyspałem w podróży powrotnej.
Można by tu jeszcze wiele napisać, ale większość i tak czyta tylko pierwsze 50 słów więc do zobaczenia na imprezie po-wyjazdowej !!!
Witam Wszystkich !!
Mamy z Kachną propozycję, by tym razem udać się na imprezę w miasto, ale w Łodzi. Jest to w zasadzie póki co luźna propozycja, gdyż nie możemy podać dokładnej daty. W grę wchodzi oczywiście weekend, między 5, a 25 lutego. Nie będę ukrywać, że uzależnione to jest od wyjazdu moich rodziców. Zdajemy sobie sprawę, że może być problem z noclegiem, dlatego My możemy zapewnić 9 osobom spanie. Może macie jakichś znajomych, którzy mogliby Was przenocować, gdybyście w ogóle wyrazili taką chęć przyjechania?
Generalnie chciałybyśmy poznać Wasze opinie i sugestie..
Pomysł niezły, zobaczymy jak z wykonaniem. Kony, roztkliwił mnie ten tekst o bezdomnym ;p Fidźka szaleńcze, gdzieżbym śmiała!
buziaki dla Was wszystkich!
Mam nadzieje, ze zobaczymy się wcześniej niż dopiero w lutym.
Dotyczy powyższej propozycji
Imprezka planowana jest na 12-13 lutego w Łodzi, napiszcie ktory dzien Wam bardziej pasuje i czy możecie przyjechac
WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!! Liczymy na Wasza obecność!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź