Temat: Sylwester - Jablonec - lista obecności

Witajcie smile

Zapraszam do wpisywania się osób jadących na wyjazd do Jablonca. Poznajmy się (przynajmniej wirtualnie) jeszcze przed wyjazdem.

Zapraszam również do zadawania pytań odnośnie wyjazdu w tym wątku.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Sylwester - Jablonec - lista obecności

Hey,
jestem Kasia, mieszkam w Łodzi i mam nadzieje że wyjazd będzie udany wink
mam pytanko co do godz. wyjazdu?

3

Godzinę wyjazdu wyślemy meilem około 20 grudnia smile

Kuba Kwiatkowski

4

hej, a ja jade autkiem, jakieś szczegółowe dane adresowe też na maila dostanę czy mam sie zglosić osobiście??

5

Też wszystkie informacje wyślemy meilem na około tydzień przed samym wyjazdem smile

Kuba Kwiatkowski

6

Ahoj Dobry Den

Tymi słowami chciałem Was wszystkich przywitać ... będziecie mieli taki zaszczyt udać się na ten wspaniały wyjazd w moim towarzystwie smile zapewniam wam będzie naprawdę wypasiony wyjazd zresztą tak jak co roku wszelkie szczegóły już wkrótce no i wpisujcie się umieszczajcie zdjęcia itd : .
Ktoś ze znajomych jeszcze jedzie !!!?? dawajcie wpisy !!

A tutaj filmik jak to było w tamtym roku na slowacji smile w tym roku bedzie jeszcze lepiej

http://vimeo.com/7675926

Z KrzaKlewsKimi Pozdrowieniami
Ahoj

KrzaK Tak Aka Krzaklewski najlepszy wokal polski smile

7

Czesc, ja też jade z 5 moich przyjaciół smile i juz nie możemy sie doczekac, mam nadzieje, że autobus bedzie wypasiony, bo jak mamy zajeżdźac po ludzi to bedzie długa droga..
Pozdrawiam Mysza-

8

Ja z niecierpliwością przeglądam prognozy pogody i czekam na śnieg, a że będzie świetna zabawa to nie mam najmniejszych wątpliwości.

9

Własnie, bo ja jade pierwszy raz w zyciu na narty, a przeglądałam prognozy i raczej nie zapowiadali śniegu, ale jeszcze w sumie 16 dni to moze cos sie zmieni  ;D ;D...

10

Siemka wszystkim smile My też wybieramy się z Wami, mamy nadzieję, że będzie wesoło już od samego początku smile Śnieg musi być, nie ma innej możliwości. A pytanko do admina, czy wiadomo, kiedy można się spodziewać wyjazdu do Pragi?
Pozdro smile

11

cześć,
czy można się dosiąść po drodze tylko we Wrocławiu?
dzięki

12

Hej.

Wyjazd do Pragi zaplanowany jest na 29.12, zresztą wszystkiego dowiecie się w autokarze :]

Co do miejsc dosiadki to można dosiadać się na trasie przejazdu autokaru: Warszawa - Piotrków Trybunalski - Wrocław - Jelenia Góra.  Dokładna trasę wyślemy również w meilu niebawem smile

No za oknem pojawił się śnieg, w ośrodku narciarskim na Czechach są już ujemne temperatury także chyba można powoli szykować narty smile

Kuba Kwiatkowski

13

-11°C, 5-30 cm śniegu i cały czas naśnieżają w piątek otwierają stok na którym mamy jeździć, w pobliżu jest kilka innych niektóre już otwarte więc jakby co to zawsze mamy alternatywy.

14

Witam!! KoJaBoŻa TEAM z Inowrocławia pozdrawia!!! big_smile

Mam nadziej ze śnieg się utrzyma, nie tylko Jested, całkiem blisko jest jeszcze Tanvaldský Špičák
http://www.holidayinfo.cz/zima/stredisko.php?lang=7&ro=1&cntry=1&rg=1&loc=2&sub=0&cat=45
Przy okazji ktoś już był na którymś z tych ośrodków, może podzieli się wrażeniami

15

No i największy stok w okolicy Rokytnice nad Jizerou 22km tras zjazdowych niewiele dalej niż Jested tyle że w przeciwnym kierunku smile

16

Sniegu nie powino zabraknac w polsce juz jest pieknie tam bedzie jeszcze lepiej !!! smile

KrzaK Tak Aka Krzaklewski najlepszy wokal polski smile

17

hej, a co z ludkami jadącymi autkami?? jakiś mail do nich też dodzie??

18

slowik: Oczywiście, dzisiaj zostały wysłane meila i do jadących autokarami i do jadących samochodami smile

Kuba Kwiatkowski

19

widze ze chopaky na zdjeciu faktycznie elegancko ubrani na \'zabawie sylwestrowej\', galowo wrecz! ;]
zamawiam:
- duzo sniegu
- gruba i przasna bibe!!

ach sie doczekac nie moge.... smile)))) big_smile

20

jak Ci sie jęzor po alkoholu rozwiaze to i śpiewac będziesz ;D

21

załamka pogodowa sad śniegu nie będzie...

22

Śnieg jest i to sporo tylko pytanie czy się utrzyma, mam nadzieje że jednak tak.

23

ej bez jaj... co bedziemy siedzieli na basenie zamiast smigac na desce? sad:(:(:(:(:(

24

wypluj te słowa !!! tongue