Temat: Pomysł na SYLWESTROWĄ NOC
Hej, macie już jakieś pomysły na ten wyjątkowy dzień w roku? Bo to już najwyższa pora aby zacząć o tym myśleć
Mi szczerze jakoś w tym roku nie przychodzi nic ciekawego do głowy. A jak u was z planami?
Forum Turystyczne, Forum Travel Student, opinie z wyjazdów
Forum turystyczne oraz forum uczestników wyjazdów z Travel Student, opinie z wyjazdów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, macie już jakieś pomysły na ten wyjątkowy dzień w roku? Bo to już najwyższa pora aby zacząć o tym myśleć
Mi szczerze jakoś w tym roku nie przychodzi nic ciekawego do głowy. A jak u was z planami?
Ja jade do Koszyc na Sylwestra
Wy gdzies wyjezdzacie czy w domu zostajecie?
Do Koszyc?
Ja to jeszcze planów nie mam, ale chyba muszę zacząć intensywnie o tym myśleć
bo już niedługo zabawa ![]()
Zastanawiam się między domówką (około 15-20 osób) albo jakimś wypadem w góry, a jak tam wasze plany? pewnie dużo ciekawsze niż moje...
A ja się nie zastanawiam tylko organizuję imprezę domową. Nie będzie nas dużo - 12 osób, najbliżsi znajomi. Ale już wiem, że impreza będzie przednia
Więc i ty Rafał nie zastanawiaj się tylko wraz ze znajomymi zorganizujcie sylwestra. I na pewno jest to łatwiejsze i oszczędniejsze niż wypad w góry.
Tak właśnie zrobię!!! bo na góry to już zdecydowanie za późno a taka imprezka w gronie znajomych też może być niezłą opcją, więc nie ma co gdybać trzeba brać się za organizację tej szalonej nocy!
Sporo osóbek robi domówkę, wśród moich znajomych także.I dlatego ciężko było się zdecydować bo zaproszeń było dwa i ciężko było się zdecydować z której propozycji skorzystać. Dlatego postanowiliśmy wynająć salę w naszej miejscowości i zorganizować tam nasz Sylwester party gdzie na szczęście mamy możliwość bawić się wszyscy razem. Choć nie powiem, bo troszkę ciężko było nam przekonać do siebie właściciela sali,ale udało się. Przygotowania jeszcze trwają, mimo, że ta noc zbliża się coraz większymi krokami. Wszystkim życzę udanej zabawy!
A ja bede mial romantycznego sylwestra z moja ukochana Ola. Spedzimy go we dwoje
) Jakos zmeczony jestem hucznymi i glosnymi Sylwestrami. W tym roku bedzie inaczej
) pozdro
)
Sylwester we dwoje jest świetny. Wiem coś o tym, bo będę go już 3 raz z rzędu z moim narzeczonym :-) Za każdym razem jest wyjątkowo. Wam również życzę wyjątkowej nocy Sylwestrowej :-)
Hmm
jeszcze nie praktykowałam ale kto wie kto wiem może w przyszłym roku też się skuszę na coś bardziej romantycznego ![]()
Jakie romantyczki, hmm. To w kobietkach jest bardzo urocze. Wybaczcie mi tą wypowiedź, ale musiałem to napisać, hehe!
w każdym z nas jest nutka romantyzmu
nie wiem skąd to zdziwienie
ale ja to w tym roku stawiam na imprezę w gronie znajomych
i jak udane przywitanie nowego roku mieliście?
opowiadajcie
Bardzo udane
) Ja w towarzystwie najukochanszej istotki na swiecie. Codziennie mogl bym miec takiego Sylwestra, he, he
) a wy, jak sie bawiliscie?
A ja miałem świetną imprezę w gronie znajomych. Przybyło więcej ludzi niż się spodziewaliśmy, a nad ranem ciężko było się rozstać hehe! Dlatego na wieczór zrobiliśmy sobie małe poprawiny, ale już w znacznie mniejszym gronie. Ale szampan oczywiście był. Było naprawdę dobrze.
A ja polecam żeglarskiego sylwestra z fajną załogą na jachcie w Chorwacji + imprezę w pięknym Dubrowniku Mamy wolne miejsca i można dołączyć do załogi - serdecznie zapraszam. Wyjazd ma charakter żeglarski, ale doświadczenie nie jest wymagane, dla niektórych członków załogi to będzie pierwszy raz.
Zaczynamy naszą sylwestrową wyprawę w Kasteli k. Splitu, a potem kierujemy się na południe - do Dubrownika, gdzie będzie troszkę cieplej Poprzednio mieliśmy temperaturę do 18 stopni w dzień i całkiem sporo słońca - można się opalić!
Wyjazd do Chorwacji 26.12.2009, a powrót do Polski 4.12.2010. Jeśli chcesz dołączyć do załogi - daj znać mailem zeglowanie@gmail.com Więcej informacji można znaleźć na mojej stronie http://zeglowanie.net
W czwartek 17 grudnia 2009 o 19:00 organizuję w Warszawie SPOTKANIE PRZEDREJSOWE, na które serdecznie zapraszam.
Tawerna \"Gniazdo Piratów\"
ul. Ogólna 5, Warszawa
Pozdrowienia,
Adam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź