Temat: Włochy wrześniowe - opinie z wyjazdu

Witam.

Zapraszam do wpisywania swoich wrażeń i opinii po wyjeździe wrześniowym do słonecznej Italii.

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Włochy wrześniowe - opinie z wyjazdu

Oj tam oj tam było boskoo!
Warunki rewelacyjne.W życiu nie wierzyłam w to, że za takie pieniądze mogę odpoczywać w pełni wyposażonych, w miarę nowych apartamentach;)
Pogoda rewelka
Ludzie rewelka
ogólnie jestem mega zadowolona!
Polecam!!

3

\"lucky, lucky, guter Preis\",  \"za darmo\"!!!!!!                                 W zasadzie nie ma się co rozpisywać, wakacje można określić jednym słowem: ZAJE...ISTE wink                                             P.S. Gdyby tylko w nocy nie atakowały szczury wodne byłoby jeszcze genialniej ;p                                                            Pozdrowienia od pyrek z Poznania wink

4

Mamo zapomniałaś jeszcze dodać \"gratis\":D a wyjazd był świetny!! wszystko fajnie zaplanowane, zorganizowane, warunki super, pogoda jak na zamówienie, Asia spisała się na medal! a Ewelina ją dzielnie wspierała;) Wiadomo, że przy takiej ilości osób zawsze coś komuś nie będzie pasowało ale trzeba iść na kompromisy a nie marudzić jak co niektórzy;P ale ogólnie towarzystwo też świetne i po raz kolejny się przekonałam, że Warszawa BARDZO da się lubić:) pozdrawiam. Również polecam wszystkim - boski koniec wakacji!

5

czy jest szansa,że ktoś zamieści grupowe foty z wieczoru integracyjnego i zdjęcie grupowe zrobione przed wyjazdem?byłoby miło;]