Linki super przydatne na pewno, chociaż ja jak gdzies wyjeżdzam to zwykle korzystam z miejsc noclegowych, gdzie ktoś z moich znajomych już nocował. Praktycznie nigdy mi się nie zdarzyło nie otrzmać opinii o danym miejscu od kolezanki czy kolegi. Widocznie mam światowe towarzystwo i znajomych
Żartuję oczywiście. Poza tym każda strona hotelu czy pensjonatu zawiera zakładkę z opiniami, czasem się zdarza nawet forum hotelu. Zdaję sobie sprawę, że mogą pisać na tym forum czy w opiniach, pracownicy hotelu, ale tam gdzie nikt nie był z moich znajomych, a korzystałam z opinii to nigdy sie nie zawiodłam. Poza tym jest wiele forów w internecie, gdzie można znaleźć opinię o danym miejscu i nie trzeba się wcale specjalnie naszukać. Niemniej jednak, przy okazji następnego wyjazdu, nie omieszkam zajrzeć na podane tutaj strony. Dodam jeszcze, że zawsze mi się wydawało, że studentom wiele do szcześcia na wyjeżdzie nie trzeba, ale widocznie się myliłam i są też tacy co lubią wygody, a nie pensjonaty na miarę hosteli.