Temat: Wakacje na mazurach

Witam,

mam takie pytanie: co sądzicie o zorganizowanym wyjeździe wakacyjnym na mazury? (np. jakiś ośrodek nad jeziorem, domki, opcjonalne wyżywienie, zorganizowane jakieś ognisko, imprezy, dostęp do sprzętu pływającego, cena - jak normalny wyjazd na mazury)

Ze Studenckimi Pozdrowieniami,
Kuba Kwiatkowski
GSM: 509-537-915, GG: 48321

2

Odp: Wakacje na mazurach

Moim zdaniem ciekawy pomysł smile

W sumie takiego wyjazdu na mazury nie ma. A to bylaby dobra sprawa jak chce sie pojechac i nie martwic sie chociazby o towarzystwo czy zorganizowanie imprez.

3

Wedlug mnie super pomysl. Jak tylko pojawi sie taka oferta to sie pisze bo nigdzie nie ma takich a bardzo lubie mazury i uwazam ze fajniej by bylo wyjechac na jakis zorganizowany wyjazd niz samemu sie o wszystko martwic na miejscu.

4

Tak się składa, że byłem w tym roku na mazurach, we wrześniu :-) i muszę przyznać, że odpoczynek w pełni się udał. Już w sierpniu zamówiliśmy domek, dla 6 osób, mimo, że rezerwacja w tym okresie jest dosyć trudna. Nam się udało.. i spędziliśmy świetny tydzień. Zwiedziliśmy zamek biskupi w Reszlu i z. krzyżacki w Rynie. Polecam osobom, które uwielbiają długie spacery, są tam naprawdę wspaniałe tereny spacerowe. Oprócz tego skorzystaliśmy z rozrywek kulturalnych w Kruklankach i Węgorzewie. Polecam Mazury jako miejscowość jest świetnym miejscem do wypoczynku.